من همیشه عقب خیلی دوست داشتم کلا یه اکیپ بودیم همیشه عقب می نشستیم اخر کلاس 😂خیلی حال میداد دیگه اگر چاره ای نبود یکی مونده به اخر از نظر درسی هم ربط نداره اخر و جلو فرق نمیکنه بدتر هم تو چشم معلمی هر چی بشه صدات میکنه ردیف جلو رو هیچ وقت دوست نداشتم اصلا نمیفهمیدمشون اونایی رو که جلو مینشستن مورد داشتیم ته کلاس غذا میخوردن لاک میزدن کسی نمیفهمید 😂
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای یادم انداختی چه روزای خوبی بود حتی مورد داشتیم ته کلاس خوابیده بود کلا رفته بود زیر کسی نمیدیدش 😅
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
ما که ریاضی بودیم رقابتی سر جلو نشان نبود ولی امان از تجربیااا🥴 کلاسها که جا به حا میسد پشت در اتاق ...
وای اره ما انسانی بودیم یادش به خیر ریاضی ها میریختن تو کلاسمون خوب بعضی ریاضی ها رو از قبل میشناختیم تو یه کلاس بودیم قبلا میومدن تو کلاس ما میگفتن چرا ادبیات رفتید ما میگفتیم برای اینکه مهندس بشیم بعد میرفتن 😂یادش به خیر
فرقی نداره هرجا دلت بخواد بشین من همیشه جا عوص میکرد هر روز یه جا مینشستم از قصادخترای کلاسمونم پایه بودم هرموقع میگفتم میخوام جامو باهات عوض کنم میکردن
وای اره ما انسانی بودیم یادش به خیر ریاضی ها میریختن تو کلاسمون خوب بعضی ریاضی ها رو از قبل میشناختی ...
مام همیشه با تجربیا دعوا میکردیم میرفتیم گوشی اونا رو لو میدادیم یادمه بیچاره ریاضیا هم نمیدونستن تو کدوم طرف باشن ولی انصافا میانه مون با ریاضیا خوب بود با تجربیا ناسازگار بودیم
من همیشه عقب خیلی دوست داشتم کلا یه اکیپ بودیم همیشه عقب می نشستیم اخر کلاس 😂خیلی حال میداد دیگه اگ ...
آی گفتی معلمای ما همیشه از عقب می پرسیدن همه عقبیا تو جلو می نشستن تو زنگ بعضی معلما انقدر خوش بودیم که نگو وای باور نمیکنم امسال قرار نیست پشت اون صندلیا بشینم دلم گرفت هیییی😥
آی گفتی معلمای ما همیشه از عقب می پرسیدن همه عقبیا تو جلو می نشستن تو زنگ بعضی معلما انقدر خوش بودیم ...
من نزدم تاپیک 😅منم دلم تنگ میشه همیشه روزای خوبی بود البته صبح پاشدنش شکنجه بود و درس خوندناش بقیش خوب بود ولی همون یه بار فکر کردن به تکرارش خوب نیست😆