2777
2789

سلام خانما 

من قبلا گفتم یک نامزد بشدت پارانوئید دارم مراسممون هم نزدیکه 

به خانوادش گفتم در مورد رفتاراش

فکر میکنن پسرشون شازده اس میگن ما چیکار کنیم باید تحمل کنی کنار بیای 

با مشاور صحبت کردم میگه راهی که داری میری بیراهه اس معلومه آینده ات چیه هنوز نامزدین سنت هم کمه خودم کمکت میکنم فراموش کنی هنوز یک چهارم زندگیتم سپری نکردی 

خانواده خودم خبر ندارن از این رفتاراش بفهمن همین الان همچیو بهم میزنن مامانمم همینجوری مخالفه چه برسه بفهمه اینارو 

از طرفی نمیزاره جدا شم رفتارای عجیب داره 

خودشم نمیدونه چشه امروز یهو اومد کل پیاماشو پاک کرد شروع کرد بدرفتاری گفت من بهت شک دارم نمیتونم کنار بیام با این و ...

در حالی که گفت خوشم نمیاد از دوستات و قطع ارتباطم باهاشون اصلا بیرون نمیرم سیم کارتم دستشه خیلی وقته یکسال و خورده ایه برام بپا گذاشته که کجا میرم کجا نمیرم تمام اکانتامون مشترکه بازم شک داره 

میاد یواشکی تعقیبم میکنه روانی شدم 

بازم شک داره 

نمیدونم چیکار کنم نه میزاره جدا شم نه قبول میکنه بیاد مشاوره نه صحبت میکنه درمورد مشکلش

بریدم دیگه توروخدا بگین چیکار کنم 

هرچی 

وقتی مشاور که تخصص علمی یه چیزو داره ته رابطتتو گفته ما کی باشیم نظر بدیم!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی نمیذاره جدا شم؟هنوز نامزدین وضعیتت اینه!پس فردا ازدواج کنی دیگه از خونه نمیتونی بیای بیرون!ه ...

تهدیدم میکنه رسما 

میگه ابرتو میبرم میکشمت و... 

خانوادشم هیچ کاری نمیکنن فقط میگن مجبوری کنار بیای 

هرچی 

تهدیدم میکنه رسما میگه ابرتو میبرم میکشمت و... خانوادشم هیچ کاری نمیکنن فقط میگن مجبوری کنار بیای

الان چرا به خانواده ات نمیگی؟

چقد ریلکسی بابا.

همین الان پاشو برو مادر پدرت رو بیار

از سیر تا پیاز همه چیزو بگو

هیچ چیزو از قلم ننداز

مادرت تهش یه هفته باهات سر سنگینه

پدرت هم ۴ بار تشر میزنه بهت

بذار برن حسابشو  برسن

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

من میخواستم شک هاشو برطرف کنم به مشاور هم گفتم اینجوریه گفت اشتباه خودت بودش که اینقدر بهش بها دادی

آره دیگه پرروش کردی خودت ،،،من سال ۸۷ ازدواج کردم دو تا بچه بزرگ دارم شوهرم بخواد اینطوری باهام رفتار کنه پرتش میکنم بیرون

آره دیگه پرروش کردی خودت ،،،من سال ۸۷ ازدواج کردم دو تا بچه بزرگ دارم شوهرم بخواد اینطوری باهام رفتا ...

من تنها قصدم این بود که حالشو بهتر کنم براش مرهم باشم 

شک نداشته باشه بهم

حالا روزی صدبار میگم غلط کردم گند زدم به زندگیم انتخابم خیلی اشتباه بوده خیلیی من بچه بودم احمق بودم 

مامانم اومد جلومو بگیره فکر کردم دشمنمه باهاش دعوا کردم ۶ ماهه باهام حرف نمیزنه هرکی گفت داری اشتباه میکنی گفتم نه من دوسش دارم من میخوام اینجوری باشم براش 

خاک تو سرم 

هرچی