2777
2789
عنوان

کیا اضطراب شدید داشتن یا دارن

100 بازدید | 16 پست

درمان شده ها میشه لطفا کمکم کنید چی کار کردین خوب شدین؟

من ۶ ساله اضطراب و وسواس فکری و افسردگی و پانیک دارم بار ها روانپزشک رفتم ولی هیچ کدوم از دارو ها بهم نساخت هربار تا مرز مردن رفتم و اومدم

روانشناس رفتم هیچی به هیچ این آخرا رفتم متخصص طب سنتی متخصصه نه از این عطاریا دو ماهه دارو خوردم دارم روانی میشم میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترو خدا اگر راهی دادن و پیدا کردی ب منم بگو 

من این سری ب روانپزشک گفتم من دیگ میخوام برم پیش دعا نویسی چیزی شاید اون افاقه کنه 

من پنیک دارم ۴ ساله و اضطراب زیاد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من همون دارو ها رو یک سال ادامه دادم الان خوبم

خداروشکر که خوبین

کاش منم میتونستم بخورم بخدا هر بار ویزیت شدم دارو هارو خوردم مردم واقعا تا مرز مرگ رفتم

خداروشکر که خوبینکاش منم میتونستم بخورم بخدا هر بار ویزیت شدم دارو هارو خوردم مردم واقعا تا مرز مرگ ...

منم داغون بودم حالم بدتر میشد دیگه دکترم دارو های سبک تر بهم داد همونارو مداومت کردم خوردم الان خوب شدم

همه ی علائم من رو دارین؟چند سالتونه؟چند ساله که اضطراب و ..‌‌.. دارین؟

ببخشید میپرسم این حالاتتون از کی شروع شد؟

اتفاق ترسناک یا شوکه کننده ای توزندگیتون رخ نداد بعد اینطور بشید؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

ترو خدا اگر راهی دادن و پیدا کردی ب منم بگو من این سری ب روانپزشک گفتم من دیگ میخوام برم پیش دعا نوی ...

من ۶ ساله که هم پانیک هم اضطراب خیلی شدید هم افسردگی هم وسواس فکری شدید دارم وایییی

اتفاقا من دعا نویسم زیاد رفتم هیچی به هیچی باورت میشه

من ۶ ساله که هم پانیک هم اضطراب خیلی شدید هم افسردگی هم وسواس فکری شدید دارم واییییاتفاقا من دعا نوی ...

من همش میگم نکنه ربط داره ب جادویی چیزی سنگینی چشم زخم 

اخه قبلش حالم خوب بود 

دقیقا از بعد اشنایی با شوهرم همه چی شروع شد با اینکه باهاش مشکلی ندارم زندگی مجردیم خیلی وحشناک بود ازدواج نجاتم داد ولی نمیدونم چرا بعدش ب این حال افتادم جسمم همینطور دیگ مثل قبل نی

منم داغون بودم حالم بدتر میشد دیگه دکترم دارو های سبک تر بهم داد همونارو مداومت کردم خوردم الان خوب ...

یک ساله دارو میخورین؟

خداروشکر که خوبین الهی شکر خوشحالم واستون واقعا

الهی خدا به همه سلامتی بده

من همش میگم نکنه ربط داره ب جادویی چیزی سنگینی چشم زخم اخه قبلش حالم خوب بود دقیقا از بعد اشنایی با ...

وایییی باور میکنین منم همین فکرو میکنم

۱۵ سالگیم یه خواستگار داشتم گفتم خیلی سنم کمه ولی خیلی سپیچ بود

دقیقا بعد از همون دقیقا بعدش مریض شدم قبل اون هیچیم نبود صحیح سالم بودم بعد از اون الان ۶ ساله که نه شب دارم نه روز

وایییی باور میکنین منم همین فکرو میکنم۱۵ سالگیم یه خواستگار داشتم گفتم خیلی سنم کمه ولی خیلی سپیچ بو ...

نمیدونم والا ی بار ی تاپیکم اینحا خوندم ک ربط داره این پانیک ب جیزای ماورایی 

حالا ب دکترم گفتم گفت نه حق داری از این فکرا کنی خسته ای ولی این چیزا نی سروتونین مغز کم میشه ک این اتفاق میفته 

ولی باز من فکرم اون سمته ک دلیلش همین چیزاس 

اما دعا نویس واقعی و خوب نمیشناسم شاید حتی با یه ایه از قران حالم خوب بشه ولی نمیدونم پیش کی برم