2777
2789
عنوان

بچهه هاااااا بگین این خوشخواب رو بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 93 پست

دوتومن برات واقعا بالاست؟ 

سال 97،98 نیستیا. 

404 هستی. 

دومیلیون برای خوشخواب اصلا صرف نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اخه طلا بخزی برا چی؟ راستی پولشو از کجا جمع کردی کار میکنی؟

ادمینم عزیزم ادمین پیج یکی از فامیل هامون درصدی پول میگیرم برا فروش همیشگی نیست ولی خب دیگه در حد رفع نیاز خودم خوبه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتومن برات واقعا بالاست؟ سال 97،98 نیستیا. 404 هستی. دومیلیون برای خوشخواب اصلا صرف نداره.

😂😂خداروشکر. گرونتر خریدم عذاب وجدان گرفته بودم

بدم میاد بعضی ماملنا انقدر متوقعن

:). حالا نظرش اونجوری نیست که حالت امر و نهی داشته باشه و بخواد زورم کنه اصلا.. ولی خب حس بدی به آدم میده دیگه

خوبه عزیزم همینکه خیلی خرج سردست خانواده ت نمیراری خانواده بابد بپرستنت بخدا

قربونت بشم الهی. چه عجب یکی توجه کرد به این بعدِ مثبتِ من.😂

الان بعضی دخترا چقدر خرج لباس و ارایش و فلان میکنن تو خیلی خوبی درمقابل اوناپس دو روز دیگه برا جهیزی ...

ما رسم جهیزیه دادن نداریم😂😂میبینی؟کلا من براشون نعمتم تا زحمت😂😂😂🤣🤣

نه خداروشکر بابام ندار نیست. ولی من ازشون دلخورم سر مسائلی مدتیه و پول تو جیبیم قطع شده یعنی خودم نمیگیرم دیگه ازون موقع خودمم و خودم.

وگرنه در کل تو خرج های گنده و حیاتی مثل کنکور و ازدواج هستن خداروشکر😂😂😂🫠

الان بعضی دخترا چقدر خرج لباس و ارایش و فلان میکنن تو خیلی خوبی درمقابل اوناپس دو روز دیگه برا جهیزی ...

ولی اینا ببینین من یه روزی درامد داشته باشم ازشون بعید نیست بخدا🤣🤣

اخ خودمم بدم میاد ولی یسری تولیدی ها هستن ۲۰۰ ۳۰۰ تا دارن توش چیزای خوبی پیدا می‌شد وسوسه شدمالان ۲ ...

منتظر ساس هم داخل اون دست دوم ها هم باش عزیزم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

البته که چون کمر درد داری بهترین راه برات خوابیدن رو زمینه و بس 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خوبه والا😂😂😀 کدوم شهری مگهپس یک ملیارد به نفعشون

مشهدم عزیزم

تازه کلی ام شیر بها و فلان داریم. کیه که قدر بدونه🤣🤣