2777
2789
عنوان

چند دست لباس پاییزی برا بیرون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 31 پست

دم دستی دارم ولی واسه جایی رفتم ی بارونی دارم دوس دارم ی پالتو بلند خانومانع داشته باشمم 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختانه کسیو ندارم برام لباس بخره خانواده که میگن وظیفه نامزدته تو عقدم البته بعد نامزد منم که فعلا آنقدر قرض و اینا داره نمیتونه گلس گوشیشو عوض کنه چه برسه لباس برام بخره ولی خودم هر سال نزدیک ۵.۶ میلیون گل زعفران پاک میکنم و لباس میخرم که متاسفانه پارسال گوشیمو عوض کردم نشد لباس بخرم امسال هم عروسیمه که گل پاک کنم باز میخوام تاب ریلکسی اگه بشه بخرم خلاصه زهر مار ندارم بپوشم 

شاید باورت نشه از کلاس چهارم دبستان به بعد دیگه برام کسی پالتو یا کاپشن نخریده و ندارم میگن جایی نمیری نیاز نداری امسال که از رو مجبوری میخوان بخرن برا خرید عروس دقیقا میشه بعد ۹ سال که برام یه کاپشن یا پالتو بخرن

کسانی که در خرید پوشاک ناپرهیزی نمی‌کنند و خودشون رو ملزم به خرید مستمر البسه‌ برای هر فصل جدید نمی‌ ...

اون کاربریت تعلیقه با این اومدی نصیحت کنی😐

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم پالتو زمستونی مدنظرته یا پاییزهمیشه عکسشو بزاری

پاییزه عکس ندارم رفتم حضوری دیدم 🫠

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
کسانی که در خرید پوشاک ناپرهیزی نمی‌کنند و خودشون رو ملزم به خرید مستمر البسه‌ برای هر فصل جدید نمی‌ ...

عزیز من اصلا هیچی نمیخریدم عملا شاید سالی یه مانتو،

نه افراط خوبه نه تفریط

همه چی به اندازه

ما اکثر العبر و اقل الاعتبار.

من فارسی زبان هستم جناب عرب نیستم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوشبختانه کسیو ندارم برام لباس بخره خانواده که میگن وظیفه نامزدته تو عقدم البته بعد نامزد منم که فعل ...

عزیزم ان شاالله خیلی زود اوضاع روبراه بشه بخری

این روزهاهم میگذره

خوشبخت بشی الهی