2777
2789
عنوان

پریود نشدن با خوردن زعفرون

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تو تاپیکا بگرد ببین باز پاچه کیو میتونی بگیری بدبختیای زندگیتو خالی کنی تو سایت 😂😂

چون به دوستم حرفایی که لایق خودت بوده زدی از دیروز دنباله اینم گیرت بیارم این حرفارو بزنم بهت مخصوصا همونی که پاک کردم

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

چون به دوستم حرفایی که لایق خودت بوده زدی از دیروز دنباله اینم گیرت بیارم این حرفارو بزنم بهت مخصوصا ...

گیرم آوردی بازم نتونستی غلطی بکنی ک.خیلی خودتو تحویل میگیریا😂😂😂برو دستمالتو بکش ی موقع از اکیپ نندازنت بیرون شخصیت خیالیت از بین بره😁😂

لبنیات حذف کن ب شوهرتم قرص یا عرق کاسنی بده صد در صد پسر میشه بچت

تو رو خدا این نظرات با پسوند صد در صد به کسی غالب نکن

شاید واقعا براش خیلی مهمه که پسر بشه 

این چیزا هیچ کدوم صد در صد نیست بارها دیدم که نتیجه عکس بوده

استارتر اگر برات خیلی مهمه که برو ای وی اف یا حداقل ای یو ای 

ریسک نکن

این روشا همشون خرافاتن هیچ کدوم درست نیست

من زیر نظر پزشک رزیم گرفتم با دقت همه این چیزایی که میگن رو انجام دادم و تهش دختر شد 

گیرم آوردی بازم نتونستی غلطی بکنی ک.خیلی خودتو تحویل میگیریا😂😂😂برو دستمالتو بکش ی موقع از اکیپ نن ...

😝😝😝 یکی ی حرف خوبی زد گفت ادما رو چجور باید شناخت گفت هروقت حرف زدن ..من کسیو که شعور داشته باشه بهش احترام میذارم من و بهار فقط اگه تو تاپیک ببینمش باهاش حرف میزنم من اینجا تو هیچ اکیپی نیستم فقط دارم ادمارو میشناسم همین تو انقد حاشیه داری که همه باهات مشکل دارن متاسفانه

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

😝😝😝 یکی ی حرف خوبی زد گفت ادما رو چجور باید شناخت گفت هروقت حرف زدن ..من کسیو که شعور داشته باشه ...

تا همین امروز ک توعه دستمال کش پاچمو گرفتی کسی تو این سایت بامن کاری نداشته اگه کار می‌داشتن تو این جند صفحه یکی دیگم میومد ی کلمه حرف میزد.من چند ساله تو سایتم دیروز فقط با اون کاربر بحث کردم ک اونم اصلاب تو ربطی نداشت ک واسه ...مالی اون کاربر خودتو انداختی وسط‌.ی بار دیگم بهت گفتم این سایت ارث بابای تو یا کسه دیگه ای نیست.حالام دیگه شرتو کم کن برو ب پاچه خواریت برس ببین دیگه تو سایت ک ب اون کاربر ی جی گفته بری حمله کنی ک تحویلت بگیرن آویزون..دیگه حوصلتو ندارم زیاد واست وقت گذاشتم شرت کم

این سایت جرا بلک لیست نداره ک‌ با هر انگل پاچه خوار آویزونی آدم دهن ب دهن نشه.میخای دستمال بکشی ک بقیه تحویلت بگیرن برو پاپیچ یکی دیگه شو..کاربری ک دیروز باهات بحثم شد این خانوم خیلی واست دستمال کشید یادت باشه ی کم بیشتر آدم حسابش کنی امشب صدشو گذاشت طفلی👍😂😂

@بهار2124‍

قربونت برم اون کاربری فیک مادرزنم میدونم قشنگم سر من با۵تا کاربری فیکش ریخت 

جوابش فقط نده عزیزم....آدم فیک ارزش جواب دادن نداره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

وای بچش ۱۳ سالگی زاییده واقعا🤣من چقدر از این زن بدم میاد

نمیدونم والا من اطلاعی از این جیزاش ندارم..ولی اینجور ک اینا میگن من دخترش باشم ۱۳سالگی منو زاییده دیگه 😐😑۱۲حامله شده