2777
2789
عنوان

به نظر خودتون عروس خوبی هستین یا نه

150 بازدید | 14 پست

من به نظر خودم عروس خوبی ام

مطمینم توقعات خونواده شوهرمو نتونستم براورده کنم ولی اونا پرتوقعن

مثلا انتظار دارن من همش به تک تکشون هرروز زنگ بزنم یا بهشون سر بزنم یا وقتی مهمون دارن از صبح برم خونشون و...

ولی من هفته ای یه بار یا دوهفته یه بار بهشون زنگ میزنم

هم مادزشوهر هم خواهرشوهرا

مهمون میاد خب من بچه نوراد دارم از عصر میرم در حد توانمم کار میکنم

تا حالا بی احترامی نکرم هروقتم متلک گفتن سکوت کردم

من خواهر شوهر خوبی شدم😌

بچه های برادرم خیلی دوسم دارن

و قربون صدقه ام میرن 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی خوبم 😎 همشون ک باهام بشدت خوبن ..‌ منم براشون واقعا خوب بودم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

والا شما خوب نیستی عالی و ایده آلی ولی خانواده شوهرت پر توقعن.

منم راستش نه اصلا عروس خوبی نیستم از نظر خانواده شوهر.

چون نوکر مفت میخوان که من نیستم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

واقعا خوبیمنم در همین حد کمک میکنماوناهم هیچ توقعی ندارن

حونواده همسر من کلا پرتوقعن

مثلا دو روز به خواهرشوهرم زنگ نزنم میگن چرا زنگ نزدی

در صورتیکه زنگ میزنی ج نمیدن

بعدشم زنگ نمیزنن چیکار داشتی

اما همسرم بهشون زنگ بزنه اگه ج هم ندن بعدش بهش زنگ میزنن

اما با این همه من طبق روال خودم گهگاه زنگ میزنم بهشون

من به نظرم عروس خوبی نیستم چون مادرشوهرم توقع داره با وجود اینکه خودمون خونه داریم بریم طبقه ی پایین اون زندگی کنیم من کارای خونه شو بکنم و اون بچمو ببره پارک،ولی من نمیخوام چون خودش شکر خدا هم سالمه و هم جوون و توانا،حالا دوستان اینکه من نخوام طبقه ی پایینش زندگی کنم عروس بدیم؟

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

نه عزیزماتفاقا خوبی که دنبال جنگ و جدال نیستی

افرین دقیقا از توقع و جنگ و جدال جلوگیری میکنم

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos