2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میذاره به حاجت رسیدن افتاده

خداکنه نمتونم هیچ جا شاغل شم چون دیپلم ندارم خسته ام دیگ😔 

یه کاری بود فروشنده فروشگاه زنجیره ای به هزار بدبختی راضیش کردم بره صحبت کنه انقد حرف شنیدم تارفت حالا زنگ زده میگه مدرک میخواد 

خیر نبینه ایشالا نه گذاشت من درس بخونم حالاهم به بدبختی راضیش کردم بره صحبت کنه میگه مدرک میخواد من چی بگم دیگ اخه کم اوردم بخدا چشام از گریه وانمیشه😔

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

اره گلم برمیگرده برا خاستگاری دودله بلاتکلیفه ولی ممکنه ابان ماه خبرای خاستگاری برات باشه شخص جدید م ...

این سجاد چی؟ 

این شخص جدید رو میشناسم؟ بهتر از سجاده؟ اخلاق و وضع مالی چطوره؟ ساکن ایرانه یا خارج ایران؟

خواهش میکنم کامل بگو تا جایی که میتونین🙏😭

✅بچه ها اونا که نخوندم دوباره بنویسن پیاما زیاده رندوم میخونم چن بار بنویسید تا ببینم✅

رزگار از شیدا خوشش میاد؟

چرا انقد منو مامانم بحثمون میشه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نبات خانم عزیزم میشه بگی 

این کاری که بهم پیشنهاد دادن و من قبول کردم چرا اینهمه گیر داره و گفتن شاید امکانش نباشه

بنظرت قبول میکنن ؟؟؟ کی بهم خبر میدن؟ 

عزیزم برات صلوات میگم دعات میکنم خیلی خیلی چشم انتظارم

نبات خانم عزیزم میشه بگی 

این کاری که بهم پیشنهاد دادن و من قبول کردم چرا اینهمه گیر داره و گفتن شاید امکانش نباشه

عزیزم برات صلوات میگم دعات میکنم خیلی خیلی چشم انتظارم‌، 

،😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

نبات خانم عزیزم میشه بگی 

عزیزم برات صلوات میگم دعات میکنم خیلی خیلی چشم انتظارم