2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه یه خانمی چشمت زده باشه کلا حسادت میکنه بهت ولی طلسم اینا ندیدم خودتم خیلی بی حالی کل روزو میخو ...

عزیزم از کجا فهمیدی بیحالم و همش میخوابم 

واقعا برگام ریخته

بنظرت واسه اون خانمی ک بهم میگی حسادت میکنه چیکار کنم 

از اعضای خانوادمه؟

تا۸ وقت دیگه

چقدر صبر؟

دیگه اونروز کامل ازش جدا شدم

خسته خسته هستم 

هم بخاطر ۵ سال باهم بودن بشدت وابسته شدم

ولی چیکار کنم؟

خوده سجاد برمیگرده ؟اینبار که برگشت میاد خاستگاریم؟ 

میشه بگین لطفااا

ممکنه یه خانمی چشمت زده باشه کلا حسادت میکنه بهت ولی طلسم اینا ندیدم خودتم خیلی بی حالی کل روزو میخو ...

واقعا برگام ریخته

از اعضای خانوادمه؟

واقعا برگام ریخته

از اعضای خانوادمه؟

چقدر صبر؟دیگه اونروز کامل ازش جدا شدمخسته خسته هستم هم بخاطر ۵ سال باهم بودن بشدت وابسته شدمولی چیکا ...

اره گلم برمیگرده برا خاستگاری دودله بلاتکلیفه ولی ممکنه ابان ماه خبرای خاستگاری برات باشه شخص جدید میبینم باشه

اره گلم برمیگرده برا خاستگاری دودله بلاتکلیفه ولی ممکنه ابان ماه خبرای خاستگاری برات باشه شخص جدید م ...

این سجاد چی؟ 

این شخص جدید رو میشناسم؟ بهتر از سجاده؟ اخلاق و وضع مالی چطوره؟ ساکن ایرانه یا خارج ایران؟

خواهش میکنم کامل بگو تا جایی که میتونین🙏😭

واقعا برگام ریخته

از اعضای خانوادمه؟