وای کمرم دیگه داغون شده آشپزخونه تمیز کردم صبح تا حالا
امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️
خدا قوت منم هفته پیش تموم شد. برای من تمیزکاری شهریور خیلی مهمتر از اسفند هست .
آره چون تابستون در وپنجره بازه
خیلی بیشتر کثیف میشه
امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که تازه شروع کردم...فرشا رو باید بدم بشورن...یخچال رو ریختم تمیز کنم.
منم تازه شروع کردم دست تنها هم هستم خیلی سخته حوصلم نمیشه
کاش یکی بیاد بشینه فقط تعریف کنه من همه کارهام انجام بدم
خودتو خسته نکن یکم بینش استراحت کن یه چایی بریز بعد دوباره شروع کن
آره الان اومدم استراحت یکی نیست یه چایی بده دیگه نمیتونم پاشم
دقيقا همه هم تو خونه هستن مدام اشپزخونه و قالی ها رسما سابیده میشن .
آره واقعا ما خانمها همش در حال کارکردن هستیم
منم تازه شروع کردم دست تنها هم هستم خیلی سخته حوصلم نمیشه کاش یکی بیاد بشینه فقط تعریف کنه من همه کا ...
تو سکوت که بهتره...من با دو تا بچه ی کوچیک سرسام گرفتم...حالا مادرشوهرم نگهشون می داره ولی تو سکوت کار کردن خیلی خوبه...دوست دارم کلاً خودم تنها باشم بکوب کار کنم.
من چون باردارم و قراره مدتی بعد زایمان خونه بابام باشم با مادرم خونشونو خونه تکونی کردیم ولی اصولاً تابستون ها خونه تکونی نمیکنیم عید نوروز اینکارو میکنیم
تابستون گاهی در حد شستن فرش و پتو هست
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خونه ی من افتضاااح بود پر از گرد و خاک یه هفته کشید تا همه جارو سابیدم،پتو شستم،بالشهامو دوباره پر ک ...
خسته نباشی عزیزم حسابی تمیز کردی
خونه ما هم خیلی خاک اومده
من میخوام فرشامو بدم قالیشویی کف هالو شوهرم حسابی طی بکشه دوسدارم شیشه ها تمیزشن ولی خودم تنها توانا ...
آره تنها سخته واقعا