2777
2789

همسرم کارش خیلی سخته ۱۴ ساعت سرپاست و خداروشکر اشتهاش عالیه چون کارش سخته خیلی غذا میخوره ولی چاق نمیشه قدش ۱۸۶ وزنش ۶۷😭😭

عطاری یچیزایی داره واس چاقی مفیده بنظرتون؟؟

چیکار کنم بچم جون نمونده براش الان فردا پس فردا زمستونه یخ میکنه همش این فصل

نه نه نه نه نه

اون پودر ها  قرص ها همش کورتون هست هزارتا عوارض داره،  کمترین نکروز شدن مفصل هاست ک منجر ب تعویض مفصل میشه

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باشگاه با ی برنامه غذایی خوب و با نظم

اینجوری فقط چربی اضافه میکنه خودتم دوست روز دیگه از این موضوع پشیمون میشی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

استارتر چون گفتی غذا خوب میخوره احتمالا آناتومی بدنش این مدلیه معمولا وقتی خواب و خوراکه ادما خوب با ...

دقیافه مثل من

۲۰۰کیلو گوشت هم بخورم هیچ تغییری نمیکنم مگر برم باشگاه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

استارتر چون گفتی غذا خوب میخوره احتمالا آناتومی بدنش این مدلیه معمولا وقتی خواب و خوراکه ادما خوب با ...

خوابش خیلی کمه عزیزم

از ۱۰ صبح میره مغازه تا ۳ بعد میاد ۵ میره تا ۱۲، ۱ شب😭

یعنی بخاطره اینه؟؟