moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 55 عنوان بنظرتون قلم چی برم یا مشاور بگیرم 85 بازدید | 13 پست من امسال دوازدهم هستم نمیدونم مشاور بهتره یا کلاس برمیا هر دومیشه بگین مشاور دقیقا چیکار میکنه 1404/06/31 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshaaaaaaaaah عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 6076 صد در صد که باید آزمون بدی اگه آزمون ندی حالا بهترین مشاور هم داشتی باشی قبول نمیشی من پارسال مشاور داشتم اصلا خوب نبود اون موقع نمیفهمیدم ولی الان نتیجه اش شد پشت کنکور موندن
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 55 صد در صد که باید آزمون بدی اگه آزمون ندی حالا بهترین مشاور هم داشتی باشی قبول نمیشی من پارسال مشاور ... اره راست میگی
roshaaaaaaaaah عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 6076 اره راست میگی حتما ازمونو داشته باش اگه هزینه اش برات مشکل نداره میتونی مشاور هم بگیری ولی یه مشاور درست من خودم هم تجربه مازو داشتم هم قلم چی ماز به نظرم بهتره بازم خودت پرس و جو کن
imsingleeagle عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 561 قلمچیخودشونم پشتیبان دارنمن پشتیبانم حتی اگ سوال هم داشتم بهم جواب میداد و راهنماییم میکردب جای مشاور گرفتن از مطالب کانالای مشاوره مث مدیکال و سیب ترش و اینا استفاده کنیاهم میتونی یکی دوماه مشاور بگیری ک کار دستت بیاد
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 55 حتما ازمونو داشته باش اگه هزینه اش برات مشکل نداره میتونی مشاور هم بگیری ولی یه مشاور درست من خودم ه ... میشه بپرسم رشته تون چی بود و از کی شروع کردید به طور جدی برای کنکور بخونید؟
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 55 قلمچیخودشونم پشتیبان دارنمن پشتیبانم حتی اگ سوال هم داشتم بهم جواب میداد و راهنماییم میکردب جای مشاو ... میشه بدونم از کی شروع کرده بودید برا کنکور؟
roshaaaaaaaaah عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 6076 میشه بپرسم رشته تون چی بود و از کی شروع کردید به طور جدی برای کنکور بخونید؟ تجربیمن امسال کنکور دادم چیزی که میخواستم قبول نمیشم واسه همین از شهریور جدی شروع کردم
imsingleeagle عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 561 میشه بدونم از کی شروع کرده بودید برا کنکور؟ من پشت کنکوری بودمپارسال از یک مهر شردع کردم
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 55 تجربیمن امسال کنکور دادم چیزی که میخواستم قبول نمیشم واسه همین از شهریور جدی شروع کردم موفق باشی انشاءالله
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 55 من پشت کنکوری بودمپارسال از یک مهر شردع کردم رشته تون رو میشه بفرمایید؟من تابستون خیلی تلاش نکردم و بنظرم الان دیره😑
imsingleeagle عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 561 رشته تون رو میشه بفرمایید؟من تابستون خیلی تلاش نکردم و بنظرم الان دیره😑 من تجربی بودمببین حتی اگ تلاشم نکردی الان شروع کن هرچقدر میتونی بخونفوقش نتونستی تستی هم زیاد کار کنی نهاییو خیلی تمرکز کن روشاز همین الان فرمول بیست بخون واسش
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 55 من تجربی بودمببین حتی اگ تلاشم نکردی الان شروع کن هرچقدر میتونی بخونفوقش نتونستی تستی هم زیاد کار کن ... ممنونم از راهنماییت ☺️