2777
2789
عنوان

آیا فحش دادن تو نی نی سایت ازاده

248 بازدید | 28 پست

من گاهی به تایپیک میزنم و نظر خواهی میکنم مثلا در مورد مسائل دینی یهو طرف میاد بدون هیچ گونه نظری فحش بهم میده و بعد که گزارش میزنم چند روز بعد می بینم تعلیق نشده و حتی داره فعالیت میکنه

تو قوانین سایت گفته هر گونه بی احترامی ممنوعه 

آیا قوانین سایت عوض شده 

یا جدیدا فحش دادن آزاد شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نی نی سایت اگر بقیه به رگبار فحش ببندنت تعلیق نمیشن ولی تو اگر یک چیز کوچیک بهشون بگی تا مدت ها ...

بله معمولا فحش ها را هم بیشتر به افراد مذهبی میدهند کسانی که طرفدار حجابن

اره نی نی یار را تک کنید زودتر اینجا

@niniyar‍ 

عزیزم لطفا پاسخگو باشین.تعلیق سلیقه ای زیادهست .

و مساله دیگه اینکه علت تعلیق رو میگین حداقل بزارین از خودمون دفاع کنیم چرا نمیشه جوابدشمارو بدیم واقعا؟

یاشاسین آذربایجان💓✌

@niniyar‍ عزیزم لطفا پاسخگو باشین.تعلیق سلیقه ای زیادهست .و مساله دیگه اینکه علت تعلیق رو میگین حداق ...

احسنت به شما این اعتراض منم هست همین امروز به خانواده من بازم توهین سد

اره نی نی یار را تک کنید زودتر اینجا

بنظرم برای اعصاب و ارامش روان تون بیشتر ارزش قائل باشید واقعا

من دیدم یه کاربر اومده راجع به مادر یه نفر هزارتا حرف بد زد

نه یه دونه دوتا ها

توی یه تاپیکی نزدیکه بیست دفه به اون بنده خدا و مادر بیچاره اش هرچی لایق خودش بود گفت

آب از اب تکون نخورد

هنوزم داره فعالیت میکنه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو