2777
2789

بچه ها من هر سری یه چیزی دارم روی بدنم پیدا میکنم الان چند وقته قفلی زدم روی سینم انقد زیر بغلمو دستکاری کردم ک پر شده از غدد بزرگ و کوچیک بیضی و الان با اینکه سه ماه پیش سونو دادم و گفت هر ۶ ماه سونو بده و جراح عمومی چکم کرد و گفت برو تا یکسال دیگه باز هم انقد سینمو از دیشب چک کردم ک زیر نوک پستان چپم یه غده گرد سفت حس کردم ک در حالت دراز کشیده تکون نمیخوره و فقط وقتی میشینم میتونم یکم جا به جاش کنم و استرس داره دیوونم میکنه و هر سری تا مرز جنون دارم پیش میرم

من نمیدونم بنده خوبی بودم براش یا نه یوقتا کاهلی کردن تو نمازم اما اکر از دستم بر میومد به بندش هرچقد کوچیک کمک میکردم فقط هر سری با خدا صحبت میکنم بهش میگم اگه قراره مریض شم لطفا قبل اینکه بفهمم مریضی دارم جونمو بگیر تا زندم تنمو سلامت نگه دار و منو محتاج کسی نکن نمیخوام هیچوقت سربار کسی باشم من از محتاج بودن بدم میاد از سربار بودن بدم میاد

به نظرتون خدا حرفمو گوش میکنه؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت دست گذاشتی روی یک مسئله مهم.یعنی کاهل نمازی.

عزیزم.

یک استادی میگفتند از هر چی میترسید واسش صدقه بدید.

اما حتما فایل صوتی ،استاد پناهیان رو با موضوع : چگونه یک نماز خوب بخوانیم رو از نت سرچ کن و گوش کن.

خیلی باحاله.به دردت میخوره عزیزم😊

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

خودت دست گذاشتی روی یک مسئله مهم.یعنی کاهل نمازی.عزیزم.یک استادی میگفتند از هر چی میترسید واسش صدقه ...

نماز میخونم اینجوری نیست ک نخونم 

اگه یوقتی نخونم کلی از خدا عذرخواهی میکنم و عذاب وجدان میگیرم اما گاهی اوقات خب نمیخونم

نماز میخونم اینجوری نیست ک نخونم اگه یوقتی نخونم کلی از خدا عذرخواهی میکنم و عذاب وجدان میگیرم اما گ ...

منم منظورم همون گاهی وقت هاست عزیزم.😊

منم منظورم همون گاهی وقت هاست عزیزم.😊

یعنی چی ؟ یعنی خدا بخاطر همون وقت هایی ک نمیخونم دیگه حرفمو گوش نمیکنه؟ 

پس چرا اونایی ک نماز اصلا نمیخونن بعضیاشون خدا انقد هواشونو داره؟؟

منم دقیقا هر روز دکتر و ازمایشگاه بودم هی شک میکردم به چیز های مختلف تو بدنم و واقعا علائم هم داشتم کل زندگیم مختل شده بود کلا هیچی نمیفهمیدم شاد نبودم همش درگیر فکر بودم حتی میرفتم دکتر میگفت چیزی نیست من میگفتم نه این دکتره کاربلد نیست باز میرفتم یجا دیگه و چندین دکتر عوض میکردم هر بار سر هرچیز یا میگفتن ازمایشت چیزی نیست میگفتم نکنه اشتباه شده ازمایشم خیلییی سخت بود واقعا 

یعنی چی ؟ یعنی خدا بخاطر همون وقت هایی ک نمیخونم دیگه حرفمو گوش نمیکنه؟ پس چرا اونایی ک نماز اصلا نم ...

این چه حرفیه عزیزم.

اونایی که نمیخونند که کلا حسابشون جداست.خیلی ها دچار سنت استدراج میشن. معنیش رو اگه خواستی سرچ کن.

اما کلا سبک شمردن نماز تو زندگی گره ایجاد میکنه.

اصلا ، شاید علتش چیز دیگه ای برای شما باشه.

اما نماز خوب خوندن تو زندگی خیلی مهمه گلم.

منم خیلی باید تو این زمینه جدی تر باشم.

خدا کمکمون کنه.🤲