2777
2789

من ۵ماهه عقد کردم مادرشوهرم بعد عقد برد ی شام دادفروردین بود قربونی نکردن بعد خرداد ماه ی جشن عقد گرفتیم و بارم قربونی نکردن 

بعدش تیر ماه محرم شروع شدو دیگه گفتن محرمه پاگشا نکردن ک قربونی بکشن 

ابن قضیه تموم شدو حتی محرمم تموم شد باز پاگشا نکردن بعد اون من خونشون میرم و میام چون شوهرم اوایل بهش گفتم منو پاگشا نکردبد نمیام ناراحت شد مجبور شدم رفتم 

من دوماه دیگه میخوام برم خونه خودم گفتم عروسی نمیخوام ب جاش بریم مسافرت ب شوهرم هفته پیش گفتم گفت مگه شام دادیم بعد عقد پاگشا نبود گفتم قربونی نکردید گفت آخه هم الان قربونی کنیم هم بعد دوماه دیگه ک میخوایم بریم خونمون گفتم آره رسم اینه 

فامیلای ماهم واستادن منو مادرشوهرم پاگشا کنه بعد پاگشام کنن همش ازمون میپرسن

حالا ب نظر شما مامانم به شوهرم بگه بازم یا نگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه واسه پاگشاهم قربونی میکنن ما چنین رسمی نداریم فقط عروس و خانوادش رو شام دعوت میکنن و هدیه میدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کجایید که برای پاگشا رسم قربونی دارید؟! برای پاگشا که قربونی نمیکنن

اینجا همه میکنن ما شهرستانیم عقد ک میکنن ی بار قربونی میکنن عروسی هم کردن ی بار قربونی میکنن