2777
2789
عنوان

سیزده چطور بود

514 بازدید | 37 پست

با کی رفتین سیزده بدر?

من خودم که با خوانواده شوهرم رفتم و به زور به خودم خوش گذروندم,هرچند شب واقعاناراحت بودم و سعی میکردم نشون ندم ناراحتیمو 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با خانواده شوهرم رفتم خوش گذشت..فقط دستام ک والیبال بازی کردم خیلی سیاه شده😭😭😭😭ازشون بدم میاد😭😭😷حیف دستای ب اون سفیدی

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

خوب بود خداروشکر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

با دوتا جاریام رفتیم شمال چهارروز اونجا بودیم یه ویلای بزرگ گرفتیم واااااااقعا عالی و خوش گذشت

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

من تقریبا همیشه ۱۵ رجب روزه ام.امسالم روزه گرفتم.ولی دوازدهم رفتیم بیرون

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
منم با خانواده شوهرم رفتم خوش گذشت..فقط دستام ک والیبال بازی کردم خیلی سیاه شده😭😭😭😭ازشون بدم میا ...

منم کلی والیبال بازی کردم تمام بدنم درد میکنه دستام هم زخم شده😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

شوهرم پسرخالمه با خانواده خودم و شوهرم و یه خاله دیگه و برادر شوهرم و جاریم و پسرخالم و زنش خوب بود خوش گذشت

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

با خانواده همسر رفتم 

نه حرفی نه سخنی ، الکی دور هم نشسته بودیم همو نگاه میکردیم ، بعدشم ناهار خوردیم ، چون ما با خودمون سهممون نبرده بودیم کلی چشم و ابرو اومدن ولی ما دوتا کامل خوردیم و سعی کردیم به خودمون خوش بگذرونیم 

عصرم رفتیم پیش خانواده من سبزه گره زدیم و خوردیم دوباره ، همین 

خداروشکر خوب بود کنار همسرم بودم همین مهمه واسم