2777
2789
عنوان

امروز گرخیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 65 پست
واییییی🤣🤣🤣🤣🤣میخواسته عروست کنهههه🤣🤣🤣🤣🤣من بودم فرار میکردم🗿

🤣🤣🤣

بابا فک کنم میخواست بدزدم بفروشم🤣🤣🤣🤣

نه آبجیت وایساد و فرار نکرد 

ولی قلبش داشت میومد تو دهنش از ترس🐽

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣🤣🤣بابا فک کنم میخواست بدزدم بفروشم🤣🤣🤣🤣نه آبجیت وایساد و فرار نکرد ولی قلبش داشت میومد تو دهن ...

منی که اولین چیز ذهنم میره سمت ازدواج🤣🤣🤣🤣

آبجیم اشتباه کرددد باید فرار میکردی اگه میگرفتنت خدایی نکرده چییی🫣

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

منی که اولین چیز ذهنم میره سمت ازدواج🤣🤣🤣🤣آبجیم اشتباه کرددد باید فرار میکردی اگه میگرفتنت خدایی ...

جوووون🤣

ولی فقط پسر مذهبی بیاد مامانش اینجوری بگه😓😭

نه اینا تو خیابونننن

اون بیاد من با تمام توان بگن آرهههه😅😅 

جوووون🤣ولی فقط پسر مذهبی بیاد مامانش اینجوری بگه😓😭نه اینا تو خیابونننناون بیاد من با تمام توان بگ ...

من باشم واقعا میگرخم🤣🤣🤣🤣

من توی یه مراسمی خانمه خیلی باهام حرف میزد ناخوداگاه یخورده ازش دور شدم🤣🤣🤣🤣

دیگه فکر کن تو خیابون ببینم چطور میشم🤣🤣🤣

دفعه دیگه واینسیاا

وای🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

من باشم واقعا میگرخم🤣🤣🤣🤣من توی یه مراسمی خانمه خیلی باهام حرف میزد ناخوداگاه یخورده ازش دور شدم� ...

🤣🤣🤣🤣🤣

ادرسشو بده ببینم چرا میخواسته رفیق منو عروس کنهههه

اونم بی اجازه ی من😏😏

نه دیگه تا یه زن عجیب دیدم سریع تو افق محو میشم🤣🤣😅

گرخیدم به معنی واقعی🥲🥲

🤣🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

🤣🤣🤣🤣🤣ادرسشو بده ببینم چرا میخواسته رفیق منو عروس کنههههاونم بی اجازه ی من😏😏نه دیگه تا یه زن ع ...

من رفیقمو بهونه کردم از کنار خانمه پاشدم رفتم یه جای دیگه نشستم🤣🤣🤣🤣🤣

آفریننننن دوره زمونه درستی نیست دختر خانوم😉😒

یا خدا

صداشم عجیب بودددد به زور صداش درمیومد و اون یه ذره صداام انگار داشت کره ای حرف میزد اصلا نمیشد فهمید به زوررر این چند کلمه ام فهمیدم🤣🤣🤣

تازههه ساعتم میپرسید

من رفیقمو بهونه کردم از کنار خانمه پاشدم رفتم یه جای دیگه نشستم🤣🤣🤣🤣🤣آفریننننن دوره زمونه درستی ...

افرینننننن، بار دیگه مزاحم شد بگو بیام محلتون چاقو کشی🤣🤣🤣🤣😬

اره بخدااااا خیلی خرابه این دوره زمونه