2777
2789
عنوان

امروز گرخیدم

753 بازدید | 65 پست

امروز ما یه روز زودتر رفتیم مدرسه 

داشتم برمیگشتم یه زنه با سر و صورت عجیب غریببب و اصلا واقعا یه جوری بود مث جادوگراااا😅😬

اومده دستنو گرفته میگه خدا حفظتون کنه مدرسه کجایی؟ هااا دختررر با توام کدوم مدرسه ای؟

یه خیابون باهام اونجوری اومده و هی ازم سوال میپرسید و دستمو ول نمیکرد

بعضی جاها جوابشو نمیدادم ولی یه نفر دیگه ام پیر تر باهاش بود همزمان هردوباهام حرف میزدن

یعنی گرخیدمممم

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا فرار نکردی اگه بیهوشت میکردن میبردن دل و روده تو در مباوردن چی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

تو را برای پسرش هری پاتر نشان کرده است 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا فرار نکردی اگه بیهوشت میکردن میبردن دل و روده تو در مباوردن چی

اصلا شوک زده شده بودم 

ولمم نمیکرد ع....ن خانم جادوگر

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

من خدانکنه وقتی میرم حرم برم دسشوییش واسه وضو، چنان آستین آدمو میگیرن سوال پیچ میکنن که میگی یا حسین ...

جدی؟ خواستگاری میکنن؟😂😐

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️