2777
2789
عنوان

دیشب خواهرم اینا و همسرش اومدن خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 46 پست
من هیچ وقت خیانت نمی کنم زندگیم فقط صرف همسرم و پسرم شده

من نمیگم خیانت کنید

ولی جدی برخورد کن با همسرت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدم اومده ازش سر خانواده اش همش به من میگه حق نداری حتی جلوی من بهشون بگی تو

خب نگو.چیکار به اون قوم ظالمین داری.

باور کن ۹۰ درصد دعواهای ما خانوادش بودن الان یه مدته نه حرفی ازشون میزنم نه چیزی.کاراشونم کلا به چپمه.اینقدر زندگیم اروم و خوب شده شکر خدا.

ولشون کن بابا زندگیتو بکن مهم خودتی و ارامش زندگیت

واقعا آدم ها متفاوتند خانومم به من خیانت کرد من یه کلمه بهش بی احترامی نکردم حتی نزدم تو گوشش بعد بخ ...

شما خیلی خوبی 😐

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب نگو.چیکار به اون قوم ظالمین داری.باور کن ۹۰ درصد دعواهای ما خانوادش بودن الان یه مدته نه حرفی ازش ...

منم همین طوریم بخدا یه لحظه از دهنم یه چی در رفت گفتم اینطوری کرد واقعا قوم ظالمین

منم همین طوریم بخدا یه لحظه از دهنم یه چی در رفت گفتم اینطوری کرد واقعا قوم ظالمین

نگو تا خواستی حرفشونو بزنی برویه لیوان اب بخور برو سرویس بهداشتی برو ازونجا دورشو خودتو مشغول کن.اصلا سعی کن نه اسمشونوبیاری نه بهشون فکر کنی.اینجوریه که زندگیت اروم میشه و اسیب هم نمیرنین به هم الکی

نگو تا خواستی حرفشونو بزنی برویه لیوان اب بخور برو سرویس بهداشتی برو ازونجا دورشو خودتو مشغول کن.اصل ...

راست میگی بخدا وقتی حرف خانواده اش نیست آروم تریم داغ گذاشتم پشت دستم رو هیچ چی نگم دیگه مرسی دوست خوبم