2777
2789
عنوان

به چه حقی زیر پستام چرت پرت می‌نوسید بعضیاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 69 پست
فقط اون اسکلای ک میگن قصاوتش نکنیدشاید شوهرشو دوس نداره یاازادواجش احباری بوده اینا خیلی احمقن بخدا

اره این احتمالا خودشه با کاربریای دیگش اومده زر میزنه

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

تاپیکش ترکید ک چی گفته بودمیگف خیانت میکنم بایکی رفیقم شوهرم خبرنداره نمیتونیم ازهم جدابشیم راهکاربد ...

چی بگم والا 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره این احتمالا خودشه با کاربریای دیگش اومده زر میزنه

شاید این چیزا کم نبوده البته

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

فقط اون اسکلای ک میگن قصاوتش نکنیدشاید شوهرشو دوس نداره یاازادواجش احباری بوده اینا خیلی احمقن بخدا

آره واقعا

پس اگه اینجوری باشه هر مردی که از اندام های زنش خسته شد بره خیانت کنه😐بعضیا خیلی منطقشون زیاده خیلی انقدر زیاد که داره داد میزنه 

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

برو بابا وقتی مشکل داری با تاپیک تو بکش بیرون

خودت مشکل داری هر وقت گفتم جسد بعدبپر وسط کی با تو بود خودتو قاطی میکنی سایت عمومیه دوست دارم نظر بدم توهین کنم به تو چه خو

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

آره واقعاپس اگه اینجوری باشه هر مردی که از اندام های زنش خسته شد بره خیانت کنه😐بعضیا خیلی منطقشون ز ...

اره دقیقابجای حل نشکل زنش یاهمسرش بره خیانت کنه اینجوری حیلی هوب میشه اصن زندگی لعنو برباعثوبان...ی رواج دادن خیانت

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه