الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید از چقدر تا چقدره؟ مثلا یه پنج تومن ؟ بعد اقساطش چجوریاس؟
وامش از یک میلیون شروع میشه تسویه کردی میره دو میلیون و سه میلیون برجی ۵۰۰باید بزنی حساب واسه یک میلیون برجی ۲۵۰ هست.اگه پول تو حسابت باشه روزانه هر ۱۰۰هزارتومن یک امتیاز میده
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
من سقزم استان کردستان بنظرت چند روزه میرسه؟ امکان نداره مثلا افتتاح حساب کنی وامو بگیری بعد پولشو به ...
من ۳ تا کارت سفارش دادم نهایت ۱۰ روزه رسید
بعد از گرفتن وام میتونی برداشت کنی