2777
2789
ببخشید از چقدر تا چقدره؟ مثلا یه پنج تومن ؟ بعد اقساطش چجوریاس؟

از یه تومن تا 200 م تومن

مبلغ های پایین 3،4 مرحله ایه

مبلغ های بالا 12 ماهه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با سکه هات هم وام گرفتی؟من وام ۳۰ میلیونی برام باز شده ،ولی بهم نمیده میزنه نمیتونم حساب جاری ...

آره 10 و 15 گرفتم

مگه برای 30 تومن هم چک میخواد؟ 

با چکیار هم نمیتونی؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببخشید از چقدر تا چقدره؟ مثلا یه پنج تومن ؟ بعد اقساطش چجوریاس؟

وامش از یک میلیون شروع میشه تسویه کردی می‌ره دو میلیون و سه میلیون برجی ۵۰۰باید بزنی حساب واسه یک میلیون برجی ۲۵۰ هست.اگه پول تو حسابت باشه روزانه هر ۱۰۰هزارتومن یک امتیاز میده

کارت خودش ۲۰روز میشه بیاد.فکر کنم ده روزه بشه از داخل خود برنامه پول بزنی حساب و برداشت کنید و وام ب ...

ببخشید افتتاح حسابشم همین قدر زمان لازمه؟ نمیشه افتتاح حساب کنی بعد وام بگیری و از اون ور اون پولو به یه حساب دیگه واریز کرد؟

ببخشید افتتاح حسابشم همین قدر زمان لازمه؟ نمیشه افتتاح حساب کنی بعد وام بگیری و از اون ور اون پولو ب ...

افتتاح حسابش خیلی زود میشه.من اصلا از خود کارت تا الان استفاده نکردم.کارت به کارت میکنم.رمز دوم داره.

افتتاح حسابش خیلی زود میشه.من اصلا از خود کارت تا الان استفاده نکردم.کارت به کارت میکنم.رمز دوم داره ...

ببخشید تروخدا میشه درخواست دوستیو بپذیرین ازتون سوال بپرسم بخدا ممنونتون میشم

بانک مجازیه مثل بلو 

بعد از رسیدن کارت میتونی اولین وامتو برداری

استعلامات اوکی باشه یه تومنی میده

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

آخه رسیدن کارت ۲۰ روز طول میکشه

۲۰ روز نه نهایت ۱۵ روزه 

۴.۵ روزه میرسه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

من سقزم استان کردستان بنظرت چند روزه میرسه؟ امکان نداره مثلا افتتاح حساب کنی وامو بگیری بعد پولشو به ...

من ۳ تا کارت سفارش دادم نهایت ۱۰ روزه رسید

بعد از گرفتن وام میتونی برداشت کنی

من ۳ تا کارت سفارش دادم نهایت ۱۰ روزه رسیدبعد از گرفتن وام میتونی برداشت کنی

بخدا خیلی معذرت میخوام که انقدر سوال میپرسم و ممنونم که جواب میدین

ببخشید پس برای گرفتن وامه ضروری نیست کارته رسیده باشه یا نه درسته؟