2777
2789
عنوان

همونم ک بابام از خونه انداختم بیرون امشب رفتم دستشو بوسیدم ک ببخشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 76 پست
كوفته قِلقِلي😜

🙃🙃🙃

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
من به نظرم زنگ بزن بگو بياد بگو ميخواستم قبل از تصميمي كه ميخوايم فردا بگيريم باهات صحبت كنم 

نمیدونم تا فردا چی بشه اما ممنونم دوستم کلی آرامش تو حرفات بود

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم امروز اگه حرف میزدم شاید آروم میشد چون اصرار ب رفتن نداشت گفت خستم میخوام بخوابم منم گفتم گف ...

خب عزیزم تو هم بد گفتی.کاش امروز تمومش میکردی.حالا اشکال نداره.الان بهش یه مسیج بده.بگو بخاطر اینکه رفتارم باعث سوتفاهم شد متاسفم.تو حق داشتی که ناراحت شدی ازم ولی واقعا منظوری نداشتم.

فردا منتظرتم بیای خونه تا باهم مشکلمونو حل کنیم

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.
خوووااااااهشششش میکنم کوتاه بیا و برو منطقی باهاش صحبت کن و آشتی کن بخاطر بچت

امیدوارم فردا بتونم خودمو و زندگیمو جموجور کنم برام دعا کنین

نمیدونم امروز اگه حرف میزدم شاید آروم میشد چون اصرار ب رفتن نداشت گفت خستم میخوام بخوابم منم گفتم گف ...

وااااای همش اشتباه رو اشتباه

چی بگیم‌ما ب تو آخه؟؟؟؟

دس‌ بردار‌لطفا

این فقط زندگی تو تنها نیس ک‌ داری‌خرابش‌میکنی

زندگی شوهرت هم هس

از همه مهمتر زندگی بچته 

بخاطر بچت لطفاااااااا قبل از حرفات و کارات فک‌کن

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
امیدوارم فردا بتونم خودمو و زندگیمو جموجور کنم برام دعا کنین

باور کن‌قبل از این ک بگی‌از ته قلبم‌برات دعا کردم

توروخدا بچگی‌نکن‌

حیفه بخاد خراب شه زندگیت😔

خب عزیزم تو هم بد گفتی.کاش امروز تمومش میکردی.حالا اشکال نداره.الان بهش یه مسیج بده.بگو بخاطر اینکه ...

وقتی رفت یکم پشیمون شدم اما گذاشتم ک فردا بیاد دنبالم تو راه اگه قاطی نبود باهاش حرف بزنم امیدوارم بشه 

باور کن‌قبل از این ک بگی‌از ته قلبم‌برات دعا کردم توروخدا بچگی‌نکن‌ حیفه بخاد خراب شه زندگیت😔

مرسی عزیزم.ترسم از اینه ک سر این قضیه به بعد هی بخواد محدودم کنه

وقتی رفت یکم پشیمون شدم اما گذاشتم ک فردا بیاد دنبالم تو راه اگه قاطی نبود باهاش حرف بزنم امیدوارم ب ...

قاطی هم بود حرف بزن

در هر صوووورت حرف بزن باهاش 

مرسی عزیزم.ترسم از اینه ک سر این قضیه به بعد هی بخواد محدودم کنه

نمیکنه

بخدا تو میتونی جوری با رفتارت نرمش کنی‌‌ ک از قبل هم بهتر بشه

فقط باید صبوری کنی ی مدت

وا ...کامنت زیر عکس که خیانت نیست!شوهرت دلش از جای دیگه پر بوده بهانه کرده،پدر و مادرا هم چون خیلی از مجازی سر در نمی ارن فکر کردن چه خبر شده  ،اول ببین درد شوهرت چی بود،بعد اگه پشیمون شده ،که از چیزایی که میگی احساس میکنم پشیمونه و روش نمیشه بگه،کوتاه بیا و واسه خانوادت توضیح بدین که سو تفاهم بود

استارتر چیشد با شوهرت حرف زدی؟؟ امروز اومد دنبالت ؟؟

آره اومد بچه رو برد پیش مامانم و اومد خونه شروع کد خودش حرف زدمی با بغض و عصبانیت دیگه گفت حرفای آخرم اگه کنار نیومدیم باهم هر چی تو بگی خلاصه خیلی حرف زد کمی هم گریه کرد منم گفتم پس دیگه نباید هی حرفشان بزنی اونم گفت باید بریم مشاوره منم گفتم اگه ب تفاهم نرسیدیم یا مشکل حل نشد و دعواها کم نشد جدا بشیم خلاصه حدود 3ساعت طول کشید 

آره اومد بچه رو برد پیش مامانم و اومد خونه شروع کد خودش حرف زدمی با بغض و عصبانیت دیگه گفت حرفای آخر ...

خب خداروشکر . عزیزم شوهرت دوست داره واس همین حساسه روت . از گریه هاش مشخصه دیگه . شما زیاد حرف طلاق نزن چون بدتر فک میکنه دیگه دوسش نداری و عاشق اون پسره ایه. همدیگرو ببخشید دیگه هم به روی هم نیارید که این اتفاقا افتاده