2777
2789

رفتار بچهاتون چطور هست؟ 

بچه من یکسره فقط میگه بازی کنیم بازی کنیم

لجبازی میکنه ولی باهاشش راه بیای خوب میشه، ولی وقتی عصبانی میشه  منو میزنه به حالت بچگیش، ولی باباشو اصلا چون همون اول بهش رو نداد و اونم جرآت نمیکنه. 

عصبلنی میشه بمن میگه بی ادب ، چون خودم بهش میگم.

بچهای شما چطورن؟

همینه دیگه 

پسر منم تا حااا نه کتک خورده نه دیده 

ولی منو میزنه 😭🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه من پدرمو دراورده رسما زبونش سه متره بی ادبه هرکاری میکنم نمیتونم جلوی دهنشو بگیرم خیلی لجبازه هرچی میخاد باید براش حاضرکنی و بخری وگرن اونقد جریه میکنه تا جونش بالابیاد ازدستش خسته شدم

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینطوری که گفتی

ولی فحش زیاد بلده متاسفانه از پسر عموهاش یاد گرفته

من از در محبت که وارد میشم خیلی جواب میده

ازش الکی تعریف میکنم واقعا تاثیر مثبت داره مثلا میگم مرسی که خیلی مهربونی مراقب داداش کوچولو هستی

ولی  سعی میکنم یه ساعت در روز بره تو محوطه با بچه ها تو باغچه خاک بازی کنه کلی آروم تر میشه و انرژیش تخلیه میشه

دقیقا همینطوری که گفتیولی فحش زیاد بلده متاسفانه از پسر عموهاش یاد گرفتهمن از در محبت که وارد میشم خ ...

بچه منم بی ادب و بیشعورو از خودم شنیده بهش میگم گاهی همونارو میگه.

بچه منم بی ادب و بیشعورو از خودم شنیده بهش میگم گاهی همونارو میگه.

بیشعور نگو اصلا

من فقط بی ادب میگم عصبانی شم

بچه من روانی و خاک برسرت و از بچه بزرگای فامیل یاد گرفته اصلنم فراموش نمیکنه تا عصبانی بشه میگه

بعضی وقتا دلم میخواد چنان بزنمش اوف

نه بابا صبور باش 

انقدر موهامو میکشه 

نیشگون میگیره تمام ناخن هاشو میکنه توی دستم 

فقط فرار میکنم 😵‍💫🥴😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پسر من میگه توله سگ 

فقط همینو بلده 

اصلا محل نمیدیم حرفو عوض میکنیم 

تا حالا پنج شش بار فقط گفته 

محل ندید فوش میده یادش بره

بچه من پدرمو دراورده رسما زبونش سه متره بی ادبه هرکاری میکنم نمیتونم جلوی دهنشو بگیرم خیلی لجبازه هر ...

الان به لجبازیش عادت کردم باهاش راه میام ولی خیلی میگه بازی بازی....

نه بابا صبور باش انقدر موهامو میکشه نیشگون میگیره تمام ناخن هاشو میکنه توی دستم فقط فرار میکنم 😵‍💫 ...

نه بابا این بچه فقط الکی ادای زدن رو در میاره برای من، انگار خودشم میدونه بده ولی داره انجام میده، دردم نمیگیره.