ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
عزمزمه فقط بدون هیچ کار خدا بی حکمت نیست هر غمی پله ای برای پیروزی گلم یه روز برمیگردی به عقب و میگی ای بابا چقدر خل بودم واسه این چیزها ناراحت بودم فقط الان برو یه نقاشی کن و بگو فکرهای منفی از سرم برید بیرون غم و غصه هز سرم برید بیرون یه منظره زیبا رو بکش یتصور یه جایی توی دشت و یه باغ که کنارش جوی آبه رو بکن و بشین بکش به خدا آروم میشی
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
منم مجرد بودم خیلی دلم میگرفت الان حتی وقت نمیکنم دلم بگیره تا میتونی از وقتت استفاده کن
منم از همین مجردی کوفتی و حرفای مردم دلم گرفته
به کسی که دوسش داشتم نرسیدم میخام فراموشش کنم هر شب خابشو میبینم کسایی که خاستگارم بودن اصلا به دلم ننشستن. از 18 سالگی تا حالا فامیل و آشنا منو پاره کردن با حرفاشون دیگه خستم بخدا