بلکموون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 3916 عنوان نمیتونم برم پزشک قانونی 88 بازدید | 7 پست بخاطر دعوا دیروز باشوهرماومدم بیرون از خونه حتی ولی حوصلم نمیشه برمدفتر قضایی برم کلانتری برم شکایت و در نهایت پزشک قانونی…اه چقد سخته تو این شرایط کی حوصله داره کاش فقط پزشکی بود 1404/06/31 | 11:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 82892 لطفا برو از سوپری ی کیک و نوشابه سیاه بگیرسریع قندت میبره بالاحالت خیلی بهتر میشهی ترد هم بخر بزار کیفت حین راه رفتن بخور فشارت بره بالا لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
بلکموون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 3916 لطفا برو از سوپری ی کیک و نوشابه سیاه بگیرسریع قندت میبره بالاحالت خیلی بهتر میشهی ترد هم بخر بزار ک ... نمیتونم برم این مراحل انجام بدم😭😭😭برام عذاب اورهالان وایسادم یه کناری و نمیتونم برم بدم میاد
بلکموون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 3916 ینی بده اگه کسی نتونه اینجور مواقع قرص محکم وایسه وپزشکقانونی نره؟؟
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 82892 نمیتونم برم این مراحل انجام بدم😭😭😭برام عذاب اورهالان وایسادم یه کناری و نمیتونم برم بدم میاد کاش میتونستم بیام کمکت کنم لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 82892 ینی بده اگه کسی نتونه اینجور مواقع قرص محکم وایسه وپزشکقانونی نره؟؟ شما کاری ک گفتم انجام بدهبخدا همگی تو سختی و بدبختی هستیمتاپیک اخرم ببینماهم درکیر پزشکی قانونی برای تصادفاتیمبدبختی تمومی نداره لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
بلکموون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 3916 شما کاری ک گفتم انجام بدهبخدا همگی تو سختی و بدبختی هستیمتاپیک اخرم ببینماهم درکیر پزشکی قانونی برای ... چشمولی روحیشو ندارم،،برام عذاب اوره اذیتم میکنه عصابم نمیکشه برم دنبال این کارااگه میشد فقط مستقیم رفت پزشکقانونس میتونسم برمبرم خونه بیفتم و همون درخواست طلاق ادامه بدم؟یا …نمیدونم روحم تو عذابه برم چندجا حال خوشی ندارم
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 82892 چشمولی روحیشو ندارم،،برام عذاب اوره اذیتم میکنه عصابم نمیکشه برم دنبال این کارااگه میشد فقط مستقیم ر ... ب طلاق فکر نکن اول کیک نوشابه سیاه بخور لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.