2777
2789

داداش من یه عادتی داره موقعی که میخنده کنار دستیشو کتک میزنه😐 یه ریلز تو اینستا نشونش دادم اینم محکم زد روی رونم میخندید،شوهرم عصبانی شد ولی حرفی نزد پوست منم حساس بعد که دیدم یکم کبود شده بود، به شوهرم  نشون ندادم‌ ولی شب دید و شروع کرد فحش دادن به داداشم که چرا اینجور حیوون بازی درمیاره، من چون نمیخواستم رابطه این دوتا باهم بهم بخوره یا بد بشه گفتم شوخیه خواهر برادریه لطفا دخالت نکن، دیگه سکوت کرد حرفی نزد

صبح هم زیاد گرم برخورد نکرد همیشه منو میبوسید بعد میرفت سرکار امروز حتی خدافظی هم نکرد

بنظرتون من حرف بدی زدم؟ 

حس میکنم نمیتونم تعادل برقرار کنم بین خانواده و همسرم😢

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

شوخی دیگه شوهرت بی جنبه س

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً شاید اگر میگفتی از دفعه ی بعد بهش میگم نکنه کمتر گارد می‌گرفت، هرچی هست بدش اومده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

شوهرت مریضه

عزیزم مودب باش😐 من نگفتم توهین کنید

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من مثل تو بودم تمام غمم این بود در نهایت بعد ۱۵ سال قطع رابطه کامل با خانواده ها شد

وای نهههه💔

اینکه نگرانته بسیار نشونه ی خوبیه و قطعا هم خیلی دوست داره که براش مهمه این موضوع

شما هم بد گفتی باید میگفتی عزیزم من عاشق برادرم هستم و اونم خیلی منو دوست داره منتها به عادتی داره که ما اینو پذیرفتیم و برامون عادیه عب نداره من برام مهم نیست چون شوخی کرده لطفا توهم بدل نگیر و خیلی بابت توجهت ممنونم😘

اینطوری باید بطوری برخورد کنی که خر بشه 

صبحم بوست نکرد خب خودت بوسش میکردی 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

دخالت نکن را نباید می گفتی. ولی توضیحت خوب بود.

آخه به داداشم گفت حیوون بدم اومد 

خودش میدونه چقدر داداشمو دوست دارم و اینم خوب میدونه اخلاقش اینجوریه