2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

لوبیا ها ر‌و باید بزاری بجوشه چون بیشتر از گوشت طول میکشه تا نرم بشه. بعد از اینکه پخته شد، دو ساعت مونده به سرو، با آب بریز داخل خورشتت 

برای خورشت، بعد از گوشت سبزی های خورد شده رو اضافه میکنی ولی زیاد تف نده چون تلخ میشه. بعد آب اضافه میکنی، به ازای هر نفر یک یا اگر ترش دوست دارید، دو تا لیمو رو با چاقو سوراخ کن و بنداز داخل آب

مرحله تفت دادن سبزی خیلی مهمه اول میزاری خوب آبش تبخیر بشه بعد روغن میریزی سبزی خوب سرخ نکنی بعد اب و سبزی خورشتت جدا میفته 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

من پیاز و گوشت که تفت خورد سبزی و می ریزم تفت بخوره نسوزونی سبزی و ها خیلی شعله زیاد نباشه 

زردچوبه یک قاشق سر خالی رب گوجه می زنم با این ادویه های مخصوص قورمه سبزی 

لوبیا هم من جدا می ذارم تو آب ده دقیقه قل بزنه بعد بهش اضافه می کنم روش آب جوشیده می ریزم کم می کنم یک ساعت آخر لیمو عمانی یا قوره فریزی و یکمی آبغوره اضافه می کنم 

اگر شنبلیله خشک داشته باشم نیم ساعت آخر تو روغن یه تفت کوچولو میدم اضافه می کنم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

پیاز و گوشت رو تفت بده رنگش که عوض شد زردچوبه بزن و یه مقدار فلفل

لوبیایی که از قبل خیسوندی رو بهش اضافه کن اونم یه تفت بده و بعد سبزی سرخ شده، روش آب بزیز بذار یه مقدار بپزن

بعدش رب انار یا رب آلوچه بریز، زود نریز ممکنه گوشتت سفت بشه، بعدشم یه مقدار آبلیمو بریز، یا لیمو عمانی خشک رو بذار با آب گرم خیس بخوره تلخیش رفت آخرای غذا اضافه کن، نمکم آخر غذا بزن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

سبزی رو جدا سرخ کنم ؟ الان تو گوشت و پیاز چی بریزم

منکه سبزی را در همین مرحله به گوشت وپیاز اضافه میکنم وتقریبا ۲۰ دقیقه تفت میدم و لوبیا خیس خرده اضافه ویک دقیقه با ادویه تفت میدهم وآب اضافه میکنم 

برا مقادر بالا سبزی را جدا تفت میدم

سبزی قورمه بگیر قشنگ سرخ کن بذار فریزر

موقعی ای قورمه سبزی میپزی از فریزر بردار دیگه نیاز نباشه هر سری همزمان سبزی هم تفت بدی، چون باید حسابی سرخ بشه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

سبزی رو جدا سرخ کنم ؟ الان تو گوشت و پیاز چی بریزم

ادویه جات رو اضافه کن میتونی خاموشش کنی تا سبزی ردیف بشه بعد سبزی و لوبیا خوب خیس خورده رو اضافه کنی و اب جوشیده بزاری جا بیفته .

میتونی هم الان. اب اضافه کنی بزاری گوشتت بپزه بعدش سبزی سرخ شده و لوبیا نیم پز شده رو اضافه کنی 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .