2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب در مشهد

1414 بازدید | 6 پست

من از پونزده سالگی صورتم شدید جوش میزنه الان 24 سالمه هنوز جوش میزنم البته نسبت به اوایل خیلی بهتر شده ولی خب هنوزم جوش میزنم اوایل مثل آبله مرغون بود الان کمی بهتره، خواهش میکنم هر کس دکتر خوب میشناسه معرفی کنه راکوتان رو هم که میگن خیلی ضرر داره میترسم برم بهم راکوتان بده کسی مثل من جوش جوشی بوده که رفته دکتر و کاملا خوب شده و بعدا دوباره برنگشته جوشاش؟ نمیدونم چیکار کنم هم کلافه شدم هم استرس دارم از مصرف دارو چون شوهرمم میگه نرو دکتر کاریت نشه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوشا رو دستکاری نکنید که بعدا جاش می مونه

چیزی نزنید بهش که منافذ ایجاد میشه روی پوستتون

گرمیجات مثل شیرینی نخورید

موقع خواب حتما صورتتونو شست و شو بدید تا مواد آرایشی و کرم روی پوست نباشه و به عبارتی نفس تازه بکشه صورت  

بذارید جوش به حال خودش که اومده بره

جوش یک نوع حالت خوددرمانی بدن هست که جلوشو نباید گرفت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 
جوشا رو دستکاری نکنید که بعدا جاش می مونه چیزی نزنید بهش که منافذ ایجاد میشه روی پوستتون گرمیجات م ...

هی خواهر کار از این حرفا گذشته جوشای من هورمونیه از بعد زایمانم بهتره و ارثی هم هست خواهرم هم مثل من بوده اما اون کاملا خوب شد از بعد بچه من نه😭😭الان داداشم هم همینجوره خواهر کوچیکم هم داره اما کمتر از ما خیلی بهتره