2777
2789

گوش میگیرم 😘😘😘

دخی که حتی اگه غم بمیره جوری میخنده انگار 

خوشبخت ترینه 

گریه میکنه هیچکس نمیدونه 

ینی تظاهر به خوب بودن میکنه کاری کنم بد نتیجه بده درس میگیرم و دیگه تکرار نمیکنم 

کسی بدی کنه بهم حرف نمیزنم ولی بد انتقام میگیرم 

جوری که خودش مات میمونه

حالا بگید شما😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی توسعه فردی خودت تمرکز داشته باش

یه رشته دانشگاهی خوب بخون درکنارش باشگاه برو نوازندگی کن کتاب بخون زبانت تقویت کن مدیتیشن کن یا هرکاری که باعث میشه رشد فردی داشته باشی...

مراقب احساساتت باش و اگر توو رابطه ای رفتی به خاطر هیچکس حد و مرزات رو تغییر نده

آدمی که بخواد کنارت بمونه می مونه بخواد بره میره

آدما تغییر می کنن حتی خود تو هم تغییر می کنی پس برای خودت تصویرسازی راجب آدما نکن

روی چیز هایی سرمایه گذاری اصلی کن که فقط خودت می تونی تغییرش بدی و کسی نمی تونه اونارو ازت بگیره 

مثل ورزشت زبانت باور هات دانسته هات و دانشت

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

بیست سالمه، کنکور دروازه ی ورود به بهشت نیست، یه بخش از زندگیه، از الان درست زندگی کن و پلن داشته باش، از بدنت مراقبت کن، سلامت دهان، بدن بدون چربی، پوست سالم، همه ی اینا سرمایته هیچ وقت از دستشون نده، کتاب بخون ، زبان یاد بگیر، نظم داشته باش توی برنامه ی روزانت، ساعت مشخص بخواب و بیدار شو، فایده ی این یکی خیلی زیاده، به خانوادت احترام بزار ، الان وقت عشقو عاشقی نیست چون مدیریت یه رابطه توی این سن سخته

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت