الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیش دبستانی اصلا اجبار نیست منم پسرم رو نبردم اما بچه هایی که پیش دبستانی رفتن دیگه با محیط منطبق هستن و کلاس اول کمتر اذیت میکنن
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
بچه تون کدوم پیش دبستانی رو نرفته؟؟آخه پیش ۱و پیش۲ داریم.پیش ۲یاهمون آمادکی اجباری هست واگر نره سنجش ...
ربطی نداره پسر منم پیش نرفت اصلا نپرسیدن که رفته یا نه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
تازه یه لیست بالا بلند داد با وسایلاش جمعا ۲۰تومنی خرج پیش دبستانی میشداجباری نیس ک؟؟؟؟یعنی برا کلاس ...
منم شرایطم خیلی خیلی بده بود ولی ثبت نام کردم دومیلیون اول میخاستن که یک میلیون دادم بازم یک میلیون بدم تابره سرکلاس نخاستم عقب بمونه منم فرم نخریدم بالباس خونه گفتن بیاد
تا جایی که من میدونم برای ثبت نام کلاس اول مدرک پیش دبستانی الزامی هست بعدشم اونجا الفبا یاد نمیدن آموزش الفبا فقط مختص کلاس اول هست تو پیش دبستانی مهارت ها رو یاد میدن اونم با بازی و روشهای دیگه
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.
ببین چقدر حس بدی داشتیم که تا این سن یادمون مونده من خوندن و نوشتن بلد بودم در حدی که کتاب فارسی برادر بزرگترم رو میخوندم ولی رفتم سرکلاس دیدم نه فقط اونا نیست کاردستیه.. شعره...روابط اجتماعیه...توانایی مشارکت در کلاسه...حتی با همون مقنعه و فرم تا طهر نشستن واسم سخت بود!