2777
2789
عنوان

کی برم حمام🥹😂

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرما میخوریمن از مدزسه میومدم بعداز ناهار میرفتم حمومو میومدم میخابیدم بعدشم درس تا وقت شام بعد شامم ...

اره مامانمم میگه

مرسی عزیزدلم 

برنامه خوبیه

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

من نمیتونم صبح زود برم حموم وقت کم میارم با سر خیس بدم میاد برم بیرونعصرا برو

وای اره منم بدم میاد

همون بهتر عصرا برم

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

اره مامانمم میگهمرسی عزیزدلم برنامه خوبیه

فداتشم موفق باشی همیشه❤💋

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

دمتون گرم سر صب اونم قبل مدرسه میتونین برین حموممن شبا جورابامو شلوار یونیفرمم میپوشیدم که صب بیشتر ...

وای خدااا😂😂😂😂

وای نه من که مدرسه ای نیستماما الان هوا به نسبت بهتره خونه الان یخه یخه بازمممم ۵ صبح زمستون بخوای ب ...

باشه گلی فکر خیلی خوبیه

ممنونم ازت

عزیزمی سلامت باشید

ظهر بهتره صبح هوا داره سرد میشه سرما میخوری ممکنه دیرت هم بشه لباسهات چون زیاد عرق نمیکنی هفته ای یب ...

خیلی پیشنهاد خوبیه

ممنونم ازت گلی

وقتی اومدی خونه برو چون صبح زود بری تو زمستون ممکنه سرما بخوری وقتی بعدش میری از خونه بیرون

حق با شماست 

مرسی ازتون عزیزدلم