ماهلین_جونم مدیر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 333 عنوان کی برم حمام🥹😂 | مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 58 پست من عادتم اینه که هر روز برم حمامتوی تابستون ساعت ۱۰ و ۱۱ صبح میرفتمالان که قراره برم مدرسه نمیدونم کی برمبنظرتون صبح زود ساعت ۵ برم خوبه یا ظهر که میام؟ هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️ 1404/06/31 | 08:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sefidbarfi7276 عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 3379 وقتی اومدی خونه برو چون صبح زود بری تو زمستون ممکنه سرما بخوری وقتی بعدش میری از خونه بیرون
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 333 سرما میخوریمن از مدزسه میومدم بعداز ناهار میرفتم حمومو میومدم میخابیدم بعدشم درس تا وقت شام بعد شامم ... اره مامانمم میگهمرسی عزیزدلم برنامه خوبیه هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18649 ظهر ک میای یا عصر ها یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 333 من نمیتونم صبح زود برم حموم وقت کم میارم با سر خیس بدم میاد برم بیرونعصرا برو وای اره منم بدم میادهمون بهتر عصرا برم هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
sepinam عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 2316 باشه قشنگم ممنونمچشم خودمم اخر هفته میشستم ولی گفتم نکنه کمه نه زیاد بشوری لباست وسط سال سفید میشه رنگ و روش میره
مری011 عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1734 اره مامانمم میگهمرسی عزیزدلم برنامه خوبیه فداتشم موفق باشی همیشه❤💋 کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 333 💕😁تا3مهر هو هووو😁😂 هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 333 دمتون گرم سر صب اونم قبل مدرسه میتونین برین حموممن شبا جورابامو شلوار یونیفرمم میپوشیدم که صب بیشتر ... وای خدااا😂😂😂😂 هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 333 وای نه من که مدرسه ای نیستماما الان هوا به نسبت بهتره خونه الان یخه یخه بازمممم ۵ صبح زمستون بخوای ب ... باشه گلی فکر خیلی خوبیهممنونم ازتعزیزمی سلامت باشید هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 333 ظهر بهتره صبح هوا داره سرد میشه سرما میخوری ممکنه دیرت هم بشه لباسهات چون زیاد عرق نمیکنی هفته ای یب ... خیلی پیشنهاد خوبیهممنونم ازت گلی هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
زرگلو عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1038 منم میرم دانشگاه هر شب میرم حموم وقتم کم نمیارم خیلی حس خوبی هم میده
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 333 وقتی اومدی خونه برو چون صبح زود بری تو زمستون ممکنه سرما بخوری وقتی بعدش میری از خونه بیرون حق با شماست مرسی ازتون عزیزدلم هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️