2777
2789
عنوان

جانماز حاجی بابام که فوت شده

276 بازدید | 23 پست

خانم ها من تقریبا یک ساله دارم با جانماز پدربزرگم نماز میخونم و پدربزرگم وقتی من کلاس اول بودم فوت شدن و تقریبا وسیله های خاصش دست پدرمنه

و من از پدرم این جانمازی را خواستم و داد و خیلی هم خوشحال شد

مامانم دیروز که سجاده پهن بود کف اتاقم گف وای یه سنگینی حس میکنم مشخصه برای شخصی هست که مرده 

استفاده نکن مکروهه تو تازه عروسی خوب نیست وسیله یک شخص مرده تو خونه ات باشه و پس بده به پدرت

من خیلی دوسش داشتم وقتی باهاش عبادت میکردم یاد مرگ میبودم و عبادتم کامل بود ولی حرف مادرم ازاون روز وقتی سجادمو باز میکنم تو گوشم میپیچه

بنظرتون چیکارکنم؟؟ پس بدم به بابام

Medical

من از یه شیخ شنیدم میگن وسایل متوفی را کلا خیرات کنید 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یه شیخ شنیدم میگن وسایل متوفی را کلا خیرات کنید

پدرم کلا یادمه مادرم میگفت وسیله های خونشو داد به یه خ

شخص نیازمند

اما جانمازی و تسبیح شاه مقصود و یک سری وسیله هاش چندین ساله دست پدرمه

Medical

پدرم کلا یادمه مادرم میگفت وسیله های خونشو داد به یه خشخص نیازمنداما جانمازی و تسبیح شاه مقصود و یک ...

اون شیخ کاوه است من تو یوتوب دیدم صحبت هاشو کلا گفت نذارید دم دستتون  انرژی خودشو داره بهتره خانواده استفاده نکن اما یادم نمیاد در مورد تسبیح و اینها باشه خودت سرچ کن ببین 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
دقیقا ، چون هیچ وقت باهمچین دیدی نگاه نکرده بودم

یه عطر خوشبو بزار داخلش یه مدت بزار جایی که چشمت بهش نخوره مثلا قسمت بالا کمد دیواری و استفاده ازش نکن بعنوان یادگاری نگهش دار بعد چند سال برو سراغش دیگه آثار اون حس بد ازت میره 

وگرنه شاید ببخشیش پشیمون بشی که چرا برای یک حرف خرافات اینکارو کردی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس