smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5231 عنوان درد ارتودنسی 86 بازدید | 14 پست استامینوفن ژلوفن خوردم فایده ای نداره گوشمم حتی درد دارهراه حل دیگه ای نداره دردش اروم بشه ؟ شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 1404/06/31 | 04:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیل۷۸ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 12421 ۶ماه اول بعد تعویض هربار سیم همینه سعی کن به قرص وابسته نشی شکرت خداجون💕
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8697 شیاف دیکلوفناک اینو بزار اسی دعامون کننن من درد بخیه زایمانم با این اوکی شد به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
zzzana عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 1164 ا.ه 1 یا 2 هقتس گذاشتی درد داره چاره ای نداره هر چقد قرص بخوری هر ماه هم که کش ها رو عوض میکنی چند ساعت کم ولی دردد داره خوب میشه
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5231 ۶ماه اول بعد تعویض هربار سیم همینه سعی کن به قرص وابسته نشی متحرکهثابت دردش خیلی کمتر بود شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5231 امروز ارتو کردین? نه ۷ ساله امروز متحرک گذاشتم شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5231 ا.ه 1 یا 2 هقتس گذاشتی درد داره چاره ای نداره هر چقد قرص بخوری هر ماه هم که کش ها رو عوض میکنی چند ... کش نیستمتحرکه دست میکشم رو دهنمم درد داره اصلا نمیتونم بخوابم شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
hadaff عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 1278 نه ۷ ساله امروز متحرک گذاشتم تجربه متحرک رو ندارم،بعد هفت سال دندوناتون منظم نشدن?من روزای اول عجیییب درد داشتم بعد ازون بهتر شد و فقط ازین ماه تا ماه بعدی در حد چن ساعت اولیه درد داشتم
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5231 تجربه متحرک رو ندارم،بعد هفت سال دندوناتون منظم نشدن?من روزای اول عجیییب درد داشتم بعد ازون بهتر شد ... من از سال ۹۲ تا الان درگیر دندونامم 😪مشکل من فکمه بابا جلوعه پایین عقب ، این سری وحشتناک درد داره تحملش سخته دارم به غلط کردن میوفتم شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
hadaff عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 1278 من از سال ۹۲ تا الان درگیر دندونامم 😪مشکل من فکمه بابا جلوعه پایین عقب ، این سری وحشتناک درد داره ت ... خب چرا ب جای این همه هزینه ارتودنسی فکتون رو عمل نمیکنید?معمولا اگه نیاز ب عمل باشه خود دکتر قبل ارتو ازتون میپرسه بخواین عمل کنین فرایند ارتودنسیتون یکم تغییر میکنه
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5231 خب چرا ب جای این همه هزینه ارتودنسی فکتون رو عمل نمیکنید?معمولا اگه نیاز ب عمل باشه خود دکتر قبل ارت ... ۳ ساله که تصفیه کردم هزینش ، فقط هرچندماه میرم دکتر ببینه من دوبار ارتو کردم بار اول نتیجه نداد بعدش خیلی تحقیق کردم عمل فک خیلی دردسره داشت و دکتر خوب هم نبود باید میرفتم تهران شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
hadaff عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 1278 ۳ ساله که تصفیه کردم هزینش ، فقط هرچندماه میرم دکتر ببینه من دوبار ارتو کردم بار اول نتیجه نداد بعد ... امیدوارم ب نتیجه دلخواهت برسی عزیزمولی ب نظرم باچنتا متخصص مشورت کن
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5231 امیدوارم ب نتیجه دلخواهت برسی عزیزمولی ب نظرم باچنتا متخصص مشورت کن ممنون عزیزم الان راضی ام فقط پروسه درمان یخورده طولانی شده که چون دکترم شهر خودمون نیست باید برم شهر دیگه اذیت میشم. شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند