2777
2789
عنوان

بعد از دوازده سال بالاخره آهنگی که دنبالش بودم رو پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 31 پست
صحنه شو بگو شاید کسی بدونه

با چیزی که یادمه عمرا کسی متوجه بشه😂

چون خیلی دقیق نیست

تخیلی بود

یه صحنش اینطوری بود که یه درخت خیلی پیچ در پیچ پر از شاخه دختره هم کنارش بود اگر اشتباه نکنم

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ارههه😂😭حتی یه سری رمان هایی که میخوندم چند سال پیشالان چند روزه دنبال یکیشم

ایشالا پیداشون کنی خیلی حال میده 😂🎀

من خودم فیلمی ک پیداش کردم از ماهواره پخش می‌شد اسمش عشق ممنوعه بود و موفق شدممم

یعنی متولد سال ۷۵ هستی فیلم تو ماهواره بود یا تلویزیون فک کنم اون موقع ماهواره بود

۸۵ 

فیلمه از ماهواره پخش میشد

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

ایشالا پیداشون کنی خیلی حال میده 😂🎀من خودم فیلمی ک پیداش کردم از ماهواره پخش می‌شد اسمش عشق ممنوعه ...

خوش به حالتتتت😂🥹🥲

سریالا فارسی وان نبوده یا اون سریالا بود از کشور برزیل یا مکزیک بود

نه فکر نکنم☹️

وای ارههه😂😭حتی یه سری رمان هایی که میخوندم چند سال پیشالان چند روزه دنبال یکیشم

یه رمان سیاسی خوندم دوران دبیرستان از کتابخونه مدرسه آوردم خونه خیلی دوستش داشتم یادم نیست اسم کتاب رو ولی عجبه که نویسنده رو اسمش تو ذهنم مونده اسمش بیژن بود 

یه رمان سیاسی خوندم دوران دبیرستان از کتابخونه مدرسه آوردم خونه خیلی دوستش داشتم یادم نیست اسم کتاب ...

خلاصه ای ازش یادت هست؟