2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم فیلر بینی زدم بیاین

607 بازدید | 20 پست

بینیم خیلی قلمی و کوچولو و خوشگل بود همه میگفتن چه بینی ظریفی داری و من به اون مدل بینی عادت داشتم

اما یکمرقوز داشت و یرش پایین بود ولی از تمام رخ کاملا اوکی 

دیروز به خاطر قوزش رفتم فیلر بزنم دکتر گفت سرشم پایینه درست مبکنیم که فیلر زد و الان از تمام رخ حس میکنم خیلی پهن شده اصلا عادت ندارم کاش به نوک بینیم دست نمیزدم چیکار کنم؟ 

بعد خیلیم کبود و قمرمزه و ورم داره امکان داره این که یکم بزرگ شده به خاطر ورمش باشه و بهتر بشه یا برم بگم تخلیش کنه نوکشو چیکار کنم؟ 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورمه عزیزم، ورمش بخوابه خیلی خوشگل میشه من زده بودم اولش وحشتناک بود ولی بعد یه هفته خیلی خوب شد انگار عمل کردم 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

من تجربشو داشتم بنظرم رسپینگ میرفتی بهتر بود برا قوز بینیت 

کم کم ورمش اینا میره حتا فیلر کم کم جذب میشه اکه تمدید نکنی  جای نگران نیست

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

عزیزم بینی من هم دقیقا همین شرایط تورو داشت فیلر زدم اوایل ورم داشت 

الانم یکم ازون حالت قبلی بزرگ‌تر شده ولی دیگه عادی هست باید بشه تا اون قوز بر طرف بشه

ولی اینکه گفتی کبودی و قرمزی داره نرمال نیست چون من نداشتم راستش

دکترت مطمئنی کارش درسته؟

قوزش درست شد ؟چقد شد هزینت؟

قوزش عالی شده الانداز نیم رخ عالی از تمام رخ باهاش مشکل دارم. ۱۲۰۰

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

تجربه داشتم من

اگه دکتر خوبی داشتی نگران نباش شاید عادت نداری به خودت یا حساس شدی

ورم، کبودی یا قرمزی هم از بین میره کمپرس یخ مدام بزار اصلاااا هم دست نزن به بینیت، عینک نزن طاق باز بخواب

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزم بینی من هم دقیقا همین شرایط تورو داشت فیلر زدم اوایل ورم داشت الانم یکم ازون حالت قبلی بزرگ‌تر ...

طبیعیه کبودی و قرمزی عزیزم نترسون بنده خدارو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزم بینی من هم دقیقا همین شرایط تورو داشت فیلر زدم اوایل ورم داشت الانم یکم ازون حالت قبلی بزرگ‌تر ...

اره کارش خوبه من از لحاظ اون قوز برام خوبه اما کاش نمیذاشتم به نوکش دست بزنه بینی خودم خیلی قلمی و کوچولو بود اللن از تمام رخ بزرگتر میزنه. 

طبیعیه کبودی و قرمزی عزیزم نترسون بنده خدارو

همینو رگو خودشونم گفتن طبیعیه. 

ورمه عزیزم، ورمش بخوابه خیلی خوشگل میشه من زده بودم اولش وحشتناک بود ولی بعد یه هفته خیلی خوب شد انگ ...

تاثیرش تا چند مدته عزیزم؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.