2777
2789

نزدیک یکسال و هفت ماهه که مامان بزرگ نازنینمو ازدست دادم ،دارم دیوونه میشم ،دارم خل چل میشم ،خیلی دوستم داشت ،خیللللی دوسش داشتم ،حتی از مادرمم بیشتر ،،،هرروز دستامو می‌بوسید بخدا 😭😭😭😭😭منم دستاشو میبوسیدم ،دارم دق میکنم براش .بعد ازدواجم هرروز بهم زنگ میزد منم بهش زنگ میزدم ،اخ مادر بزرگ قشنگم کجایی ،دلم برای حرفهای شیرین و خنده هات تنگ شده 😭😭😭😭😭😭مادربزرگم چررررا رفتی .نگفتی من بدون تو چکار کنم ،کمرمو شکستی 😭😭😭الان کجایی ،صدای خنده هات تو گوشمه ،وختی اسممو صدا می‌زدی ،میگفتی فلانی قشنگ من اومد دردت بجونم ،منم گفتم مامان خدا نکنه درد تو بجونم ،،،گفتی اگه بمیرم دلتنگم میشی ؟؟؟گفتم خدا نکنه عههههه چرا اینجوری میگی .....مامان بزرگ نازنین و قشنگم از دوریت دارم میمیرم برام دعا کن مثل همیشه 😭😭😭😭😭 😭 همیشه بیادتم ،،،میشه شادی روح مادربزرگم صلوات بفرستین ...ممنونم خدا رفتگانتونو بیامرزه 🌺🌺🌺🌺🌺🌺😞😞

👩‍❤️‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.