2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه و موندم برم آرایشگاه یا خودم خودمو میکاپ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 27 پست

اگر میتونی جوری میکاپ کنی که تا آخر شب تکون نخوره خودت وسیله هاتو بگیر آرایش کن موهاتم  بده یکی که بلده شنیون کنه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

دختر خاله ی من خودش میکاپ انجام داد چون بلد بود گفت خودم میدونم چه ارایشی بهم میاد..لنز هم خرید انداخت..الان ارایش لایت مده ..کلا بعضی از ارایشگاها خیلی عوضت میکنن من همیشه میگم ادم کم ارایش کنه چند سال دیگه هم که عکس عروسیو نگاه میکنی قشنگ باشی..اگه خودت بلدی خودت  انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت همچین ریسکی نمیکنمشما آرایشگاه خوب نرفتیوگرنه جای خوب بری کار خوب هم تحویل میگیری

والا سر عقدم بهترین سالن شهرمون رفتم و کلی دم و دستگاه و قرلرداد و فلان ازم امضا گرفتن، بردنم یه اتاق وی آی پی و دوتا میکاپ کار اصلی گند زدن رو صورتم و کلی پول گرفتن ازم

حالا بحث پولش مهم نیس چون بیشتر از اونو میدم وسایل بخرم، کلا میگم اصلا نمیتونن خوب میکاپم کنن

من باشم بیشترین هزینرو میکنم برو بهترین جا

تازه‌ من تمام فوت و فن میکاپو بلدم اینو میگم!

یروزه حالشو ببر ب خودت سختی نده

میدونی وسایل چقدر گرونه!