2777
2789
مرسی عزیزم حس کردم هوش مصنوعی گفته ولی قشنگ و جالب بود ونظرت راجب جپابی که بهشون دادم چی بود الان حت ...

ازت ممنونم که به نظر من راجب زندگیت توجه می کنی.هوش مصنوعی با خانواده شوهر زندگی نکرده که اینارو بدونه.بچه شما کوچیکه بزرگتر بشه برای اون هم میگیرن.جواباتونو یکبار وقاطع بگین.چون زیادتکرارش کنید توجهی نمی کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر بدذاته که خدا میدونه من از استرس بچم قبول نشدم من نه از خونوادم شانس آوردم نه شوهر نه خونواده ...

شوهرمم زورش گرفت مرخصی بگیره همشون دست به دست هم دادن من قبول نشم تا مستقل بشم برم سرکار بچمو بردارم برم یه گوشه دنیا بی خبر از بقیه زندگی کنم

شوهرمم زورش گرفت مرخصی بگیره همشون دست به دست هم دادن من قبول نشم تا مستقل بشم برم سرکار بچمو بردارم ...

اخ کهچقدر درکت میکنم من چهارسال دانشگاهمو باخون دل خوندم چون همشون دست به دست هم دادن نذارن برم حتی چندبارازخونه بیرونم کردن شوهرم یه کرایه هم نمیداد چقد خاطرات تلخ دارم ازون روزا دوبارمجبورشدم برم خوابگاه منیکه خونه زندگیم توی همون شهربود خیلی ظلم دیدم 

اینقدر بدذاته که خدا میدونه من از استرس بچم قبول نشدم من نه از خونوادم شانس آوردم نه شوهر نه خونواده ...

عزیزم منم همینم بدتر اینه که از شوهر شانس نیاری یعنی من عملا سوختم 

خانواده خودم که هیچ 

خانواده شوهر که بدتر 

شوهر که بدترررررررر

برادرتون  ان شاءالله بهتر شدن ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

اخ کهچقدر درکت میکنم من چهارسال دانشگاهمو باخون دل خوندم چون همشون دست به دست هم دادن نذارن برم حتی ...

چی بگم اقبال من از بچگی سیاه بود از بچگی خونوادم منو نخواستن اجتماع منو نخواست شوهر نخواست خونواده شوهر نخواست انگار من زیادیم تو این دنیا

حتما خودشون اینکاره هستن که گفتن وگرنه کسی حق نداره بشینه جلو خونه کسی ادم معذب میشه البته اگه درخون ...

نه ببین مغازه دارن میشنن جلو مغازه بعدم بارها دیدم پشت بقیه غیبت میکنن بعدم آدم باید بشینه تو مغازه خودش فک کن یکی بشینه تو خیابان روبه روی خونه آدم بخدا اصلا آسایش نداریم 

چی بگم اقبال من از بچگی سیاه بود از بچگی خونوادم منو نخواستن اجتماع منو نخواست شوهر نخواست خونواده ش ...

جالب اینه آدمهای مث من و شما بشدت مهربونیم خوش قبلیم دلمون نمی‌خواد به دیگران آسیب بزنیم و....

نوه دختر رو از خودشون میدونن ولی نوه پسر رو نهمن بعد سالها گفتم چرا اینجوری هستید گفتن بچه های تو به ...

خاک توسرشون حالا پسر پسرمیکنن انقد ادعاشون میشه پسرشونو دوس دارن با بچش اینطورمیکنن!!!خانواده شوهرمن لب ودهنن فقط زبانی میکن اره دوسش داریم اما درعمل به نوه های دختری زیادتوجه میکنن