2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این آخرین قسطشم ریختن؟؟ ۳دوره بود عاخه ۲دورشو ریختن

والا برای ما که نریختن 😠

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
حالا این آخرین قسطشم ریختن؟؟ ۳دوره بود عاخه ۲دورشو ریختن

سلام ببخشید سهام شما ۴۹۲۰۰۰ بود؟برای من دور اول دو و سیسصد ریختن،امروز هم هفتصد تومن بازم میریزن؟

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
سلام ببخشید سهام شما ۴۹۲۰۰۰ بود؟برای من دور اول دو و سیسصد ریختن،امروز هم هفتصد تومن بازم میریزن؟

سلام یه سوال داشتم میشه جواب بدید بعد از آزاد سازی سهام چیکار باید بکنیم چطوری بفروشیم؟

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
سلام یه سوال داشتم میشه جواب بدید بعد از آزاد سازی سهام چیکار باید بکنیم چطوری بفروشیم؟

سلام از ازادسازی سهام چن وقتش بعدش برام یه پیامکی اومد از بانک انصار که فرم فروش سهام رو پر کنم من اینترنتی انجام دادم ولی خیلیا رو شنیده بودم که باید حضوری برن بانک تا نسبت به فروش سهام اقدام کنن 

سلام از ازادسازی سهام چن وقتش بعدش برام یه پیامکی اومد از بانک انصار که فرم فروش سهام رو پر کنم من ا ...

سلام شما ۳۰ درصد فروختید یا ۶۰ درصد چقدر طول کشید تا کلشو به حسابت ریختن ممنونم گلم 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
سلام شما ۳۰ درصد فروختید یا ۶۰ درصد چقدر طول کشید تا کلشو به حسابت ریختن ممنونم گلم 

سلام گلم بعد فروش تقریبا ۴۰ روز طول کشید ولی تیکه تیکه میرختن به حساب کلا شد پنج و خورده ای من ۳۰ درصدشو گذاشتم فروش

سلام گلم بعد فروش تقریبا ۴۰ روز طول کشید ولی تیکه تیکه میرختن به حساب کلا شد پنج و خورده ای من ۳۰ در ...

ممنونم چون من دوماه دیگه ۶۰ درصدشو باید بفروشم میخاستم بدونم حدودا از کی اقدام کنم تا اون موقع پول دستمو بگیره ممنونم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃