2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعیه بچه هفت ساله همش عر بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 24 پست
حس میکنم باعث و بانیش پدرومادرش هستن که اینجوری بار اومده

دقیقاهمینطوره آدمه دیگه ی مشکلی داره گریه میکنه ..

همین بچه ۲۵ روزه ما مشکل ک داره گریه میکنه الکی نیس ک 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن میخواستم اطلاعاتم زیاد شه ببینم از لحاظ روحی میصرفه آدم بچه دار شه یا ن

بسته به شرایط خونه و حال روحیتون داره که بتونید هر شرایطی که پیش میاد رو مدیریت کنید، اینجوری بچه هم تو آرامش بزرگ میشه. 

عزیز خیلی بچه ها مشکل دارن بیش فعالی غوغا میکنه مخصوصا تو پسرا حالا من به قشری که لوس پروری میکنن کاری ندارم ولی تا میبینید بچه ای نسبت به سنش متفاوته بدونید حتما مشکلی داره اون گریه ها مادرا بیشتر عذاب میده امسال کلاسی اول میره پسرم ۲۰ نفرن تا اینجا میدونم ۳ نفرسون داروی آرامبخش میخورن واقعا سخته مادر این بچه ها بودن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

به نظرم شما مشکل داری یه زن جوان و به روز و امروزی که تازه ازدواج کرده باید بدونه بچه هایی هستن که اختلال دارند مثل بیش فعالی یا اوتیسم یا اختلالات دیگه و با وجود سن ۷ که میگی یا بزرگتر همچنان گریه میکنن و جیغ و داد میکنن

به نظرم شما نشونه یه همسایه بی فرهنگ هستی که اسم حیوان رو بچه ی مردم میذاری و مسخره اش میکنی

به نظرم نمیخواد نگران روح و روانت باشی که بچه بیاری یا نه

اول رفتار و طرز فکر خودت رو درست کن بعد دنبال بچه آوردن باش

✒️متاهل