2777
2789

رفتم یه سیب برداشتم با دست پاک کردم برای اولین بار 

چون حوصله نداشتم خواستم بخورم زیر اب نگرفتم

انقد بهم تیکه انداختن و مورد تمسخر قرار دادن اعصابم خورد شد 

واقعا از ی سنی به بعد تحمل کردن این مسائل کوچیک و گیردادنا خیلی سخت میشه 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

کناربیا عزیزم درست میشه بعضی مواقع فشار روی خانواده ها زیاده به این فکر کن خدایی نکرده یروز نباشن حس ...

عزیزمی🫂💚 بخدا منم خستم.. 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی🫂💚 بخدا منم خستم..

همین مشگل و منم داشتم تا وقتی خاستگار اومد و به این فکر کردم که اگه برم و نتونم پیششون باشم دق میکنم آخرم جواب منفی دادم😂

ولی جدا از اینا بعد یه مدت عادی میشه امروز با کی ذوق و شوق حاضر شدم با دوستم برم بیرون زنگ زدم مامانم گفت نمیری منم چیزی نگفتم صورتمو شستم اومدم فیلم دیدم 😂😂😂