رفتم یه سیب برداشتم با دست پاک کردم برای اولین بار
چون حوصله نداشتم خواستم بخورم زیر اب نگرفتم
انقد بهم تیکه انداختن و مورد تمسخر قرار دادن اعصابم خورد شد
واقعا از ی سنی به بعد تحمل کردن این مسائل کوچیک و گیردادنا خیلی سخت میشه
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
کناربیا عزیزم درست میشه بعضی مواقع فشار روی خانواده ها زیاده به این فکر کن خدایی نکرده یروز نباشن حس ...
عزیزمی🫂💚 بخدا منم خستم..
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین مشگل و منم داشتم تا وقتی خاستگار اومد و به این فکر کردم که اگه برم و نتونم پیششون باشم دق میکنم آخرم جواب منفی دادم😂
ولی جدا از اینا بعد یه مدت عادی میشه امروز با کی ذوق و شوق حاضر شدم با دوستم برم بیرون زنگ زدم مامانم گفت نمیری منم چیزی نگفتم صورتمو شستم اومدم فیلم دیدم 😂😂😂