2777
2789

و مجازی میخوندن الان دقیقا مدرسه کجای کاره که میگن مدرسه خبلی مهمه

بنظرم سمپادی ها فقط بخاطر اون رقابتی که بین خودشونو و دوستاشون میفته ساعت مطالعتشون رو بالا میبرن و رشته ها خوب قبول میشن نظر شما چی ؟

وگرنه که سال آخر هیچ سمپادی مدرسه نمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برا همینه ک مهمه توی کلاس باید جو دانش آموزا درس خوندن باشه ک هم معلم بتونه خوب آموزش بده هم بچه ها فقط به فکر درس باشن

معمولا مدارس سمپاد بخاطر جوی ک داره بچه هادرسخون هستن ولی زمان ما ک سمپادیا مدرسه میرفتن سال آخر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
همش ب خودت بستگی داره من مدرسه میرفتم بهتر درس میخوندم دوستم تو خونه بود بهتر همش حرفه

نفهمیدم منطورتونو ولی خوب واقعا به خوده ادم منبع وگرنه که خوده سمپادی هاهم معلماشون و زیاد قبول ندارن

هرکاری که باعث میشه درس بخونی رو انجام بده

اگه جو مدرسه باعث ایجاد رقابت میشه و باعث میشه بیشتر بخونی برو مدرسه 

ولی اگه جو کلاستون بده و بچه درسخون نیستن دوستات نرو

ولی نرفتی دیگه ذهنتو درگیر این نکن کی چیکار کرد مدیر زنگ زد تهدید کرد فلان کرد

و حتی اگه درصدی فکر کردی الان که مدرسه نمیری خوبم نمیخونی پاشو برو مدرسه

خب برا همینه ک مهمه توی کلاس باید جو دانش آموزا درس خوندن باشه ک هم معلم بتونه خوب آموزش بده هم بچه ...

کسیکه هدف داره فقط هدف مهمه رقیب خودشو مدریه نمیزاره کع بخواد بخاطر جو مدرسه درسو بزاره کنار بنظرم

کسیکه هدف داره فقط هدف مهمه رقیب خودشو مدریه نمیزاره کع بخواد بخاطر جو مدرسه درسو بزاره کنار بنظرم

اما جو خیلی تاثیر داره خیلی خیلی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
منم نمیرفتم و پشیمون هم نیستم البته بگم تمام درس های اختصاصیم رو خارج از مدزسه پیش بهترین اساتید کلا ...

کدوم موسسه 

چی قبول شدی 

منم خودم بنظرم این کار بهترین کاره