2777
2789
عنوان

شوهرم به همکارش کادو تولد داد

216 بازدید | 18 پست

شوهرم کامیون داره برای یه شرکت بار میبره یکسال پیش تصادف کرد مجبور شدیم ماشین عوض کنیم چون داغون شده بود خیلی بدهکار بودیم ،شوهرم رفت با معاون شرکت که یک خانم بود صحبت کرد وبقول خودش ۱ساعت حرف زد واینا که بهش هرروز بار بدن تا بیکار نمونه از اون روز روزگار من سیاه شده این هردفعه به بهانه ای زنگ میزنه که میگه در مورد کاره وخلاصه اینا خیلی راحت باهم حرف میزنن و صمیمیت بیجا بوجود اومده که شوهرم دم عید اینو فرستاد لباس فروشی داداشش مثل به قول خودش برای تشکر ازش خانمم رفت ۷میلیون خرید کرد ،درحالی که برای من تو این ۱۰ سال اینکارو نکرده وتازه فهمیدم ۲ماه پیش که تولدش بوده ۳میلیون زده به کارتش،شوهرم گردن نمیگیره میگه ازش قرض کرده بودم پس دادم ،چندین چند بار بحث ودعوا شده که گفتم باید زنگ وصحبتت در حد همون کار باشه گفتم اذیت میشم هرکار کردم تنها اتفاقی که افتاده اینه که فقط پنهان‌کاری میکنه همه چیزو پاک میکنه زنگ وپیام هاشو ،اینم بگم فکر نمیکنم رابطه داشته باشه باهاش واقعا نمیدونم چیکار کنم میخوام به خانمه زنگ بزنم میترسم شوهرم لج کنه سرکار نره الکی بگه بار نیست واینا به خدا داغون شدم افسرده وعصبی شدم دلم میخواد بخوابم بیدار نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم .رشوه است فکر کن .همکارای بابام هم بهش دادند .ولی سوغات بود ..به زنه زنگ نزن .با همون شوهرت ح ...

هزار بار حرف زدم دعوا کردم ول‌کن نیست بخدا دلم پاره شده تا حالا برای من اینجوری خرید یا کادو نگرفته 

بنظرم رفتار شوهرت طبیعی نیست زنگ بزن با خانومه صحبت کن و بگو این حرفا باید بین خودتون باشه

یعنی میگی به خانومه زنگ بزنم بگم اذیت میشم از رفتارش ؟چندین بار خواستم بگم ولی میترسم به شوهرم بگه وشوهرم لج کنه سرکار نره یا خانومه از حرصش کاری کنه به شوهرم بار ندن 

یعنی میگی به خانومه زنگ بزنم بگم اذیت میشم از رفتارش ؟چندین بار خواستم بگم ولی میترسم به شوهرم بگه و ...

بگو شوهرم براتون همچین کاری کرده اگه گفت آره بگو خواهشاً. رابطتتون رو باهاش سرد کنید زندگی من داره نابود میشه 

بگو شوهرم براتون همچین کاری کرده اگه گفت آره بگو خواهشاً. رابطتتون رو باهاش سرد کنید زندگی من داره ن ...

خیلی خیلی دلم میخواد زنگ بزنم ولی میترسم لج کنه به شوهرم بار نده یا که بهش بگه زنت زنگ زد بدجور منو تو منگنه گذاشتن زنه خودش شوهر داره داغونم زنگ زدن بهش ریسکه شوهرم میگه من دیگه فقط برای کار زنگ میزنم اونا مال قبل بوده ولی باورم نمیشه چرا باید ۲ ماه پیش ۳ میلیون به کارتش پول بزنه روز تولدش

هزار بار حرف زدم دعوا کردم ول‌کن نیست بخدا دلم پاره شده تا حالا برای من اینجوری خرید یا کادو نگرفته

میفهمم .

اتفاق میفته .

واسه مامانم هم شده دیگه .

واسه ابجیم هم .

صبوری کن .

شماره موبایل زنه کجاست .پاک کن بره گم شه ..

بلاک کن .

گلی از گلهام

اگه بدونین چه قدر داغونم این مرد هیچوقت برای من شوهر نشد جز عذاب هیچی برام نداشت دارم تو لونه موش زندگی میکنم مستاجرم همه چیو تحمل میکنم ولی آخه انصافه کسیکه برای زنش کاری نمیکنه برای زن غریبه خرج کنه

میفهمم .اتفاق میفته .واسه مامانم هم شده دیگه .واسه ابجیم هم .صبوری کن .شماره موبایل زنه کجاست .پاک ک ...

نمیتونم که شمارشو بلاک کنم زنگ میزنه برای بار گرفتن واینا بالاخره به یه بهونه ای بعدش از این درو اون در حرف میزنن