2777
2789
من با بابایی داشتم با فراهانی ام داشتم و خب واقعااااا فراهانی خیلیییی بهتره فقط یکم برنامه اش اذیت م ...

اشکالی نداره چون من از صفر میخام

ولی کامل همرو میگه دیگه؟ یا سطحش بالا نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهانی قطعاهادیان فرد ادمو پشت کنکوری میکنه مطمئن باش

همین امسال دو تا از رتبه تک رقمیا مستقیما اسمشو اوردن

تو ماز بالای 2 3 هزار نفر دانش اموز داره

دختر خاله من کلاسای اونو دید شیمی حدودا 58 زد

بعدم دبیر بیشتر به این بستگی داره دانش اموز بتونه باهاش ارتباط بگیره یا نه 

ممکنه یکی با یحیوی ارتباط بگیره یکی با میرحسینی یکی قضاتی

همچین با اطمینان حرف میزنید انگار از تک تک رتبه برترا پرسیدید با کی دیدن:/

اشکالی نداره چون من از صفر میخامولی کامل همرو میگه دیگه؟ یا سطحش بالا نیست؟

ببین توضیحات زیادش حتی تو نکته و تستم یه وقتا زیادی رو مخم بود میدونی از اصل و پایه همه چیز و میگه که خب اکثرا و من میدونستم و تو مسائل بیشتر گیر بودم 

باگایی که داشت این بود که زمان بندی کلاسا نا منظم بود برنامه ای که توش برگذار میشد اذیت میکرد از اونورم یهو اخرای جزوه سرعت تدریسش فرق میکنه و کلا بنظر من نامنظم بود 

ولی خب ازمونای زیاد و خوبی داشت تکلیف که داشت قابل سفارش با جزوه فیزیکی بود و نکات و پوشش میداد در کل تو شیمی من فراهانی و پیشنهاد میکنم عالیه

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

همین امسال دو تا از رتبه تک رقمیا مستقیما اسمشو اوردنتو ماز بالای 2 3 هزار نفر دانش اموز دارهدختر خا ...

باشه موفق باشین 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

مرسی عزیزم بقیشو درسنانه میخونی؟ یا میری مدرسه

من درسنامه میخونم

من پشتم پارسال کلا نخوندم ولی مثلا من 3 فصل رو در طول سال سالیانه هادیان فر دیدم فصل چهارو ندیدم فقطب دوره امتحان نهایی فراهانی دیدم اصلا چیزی متوجه نشدم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم سوالاشم نزدم نمرم18 شد

ولی بعضیا هستن برعکس با هادیان فر ارتباط نمیگیرن چون ادم جدییه

تو برو یه مبحث از هر دوتا دبیر فیلم ببین بعد هرکدوم که بیشتر ارتباط گرفتی باهاش ادامه بده