2777
2789

که انگار چخبره فقط دل شکستن ازرده خاطر کردن دبگران مهممه براشون اینجوری رفتار کردن بیشتر شعور شخصیت خانوادگیشونو به رخ میکشن منم تو این سایت خیلیا ناراحت کردن اما من فقط واگذار میکنم به خدا همین یه کلامو بست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا جایی نیس ک بشه زیاد جدیش گرفتیا دل شکستن معنی داشته باشه

اره واقعا ارزش نداره خب ولی ادم ناراحت میشه که تو جامعه ای که یه زن عوض این که پشت هم جنس خودش باشه میاد و کلی توهین به هم جنس خودش میکنه ادم واقعان ناراحت میشه ما زنا پس کی قراره پشت هم باشیم 

اره واقعا ارزش نداره خب ولی ادم ناراحت میشه که تو جامعه ای که یه زن عوض این که پشت هم جنس خودش باشه ...

اینا فقط تو مجازی اینطورن

تو واقعیت جرعت ندارن...

خِیالك مایفارگني🩶🌿.

اینا فقط تو مجازی اینطورنتو واقعیت جرعت ندارن...

بیین نینی سایت هم جوزعی از جامعه ماست درسته تو مجازی اینجورین تو واقعیت کاری نمیتونن بکنن اما دلشکستن چه مجازی چه واقعیت تاوان داره فقط یک کلمه واگذار میکنیم بخدا تموم شد و رفت 

اینجا اسمش روشه : فضای مجازی 

یعنی پیش‌فرض اینه که همه چیز مجازیه 

آدنمها،  حرفها،  رفتارها ، حتی شخصیت ها ممکنه مجازی باشه 

باید اینطور به اینجا نگاه کنی 

اونوقت هر کس هر چیزی گفت اصلا برات مهم نیست ، چون نهایتا یه آدم مجازی یه حرف مجازی زده . 

اگه کسی برای چیزهایی تا این حد مجازی ، واقعا و حقیقی ناراحت بشه ، خیلی کار نابخردانه ای هست 

اینجا اسمش روشه : فضای مجازی یعنی پیش‌فرض اینه که همه چیز مجازیه آدنمها، حرفها، رفتارها ، حتی شخصی ...

ارع واقعان درسته حرفاتون اما من اصلا برام ارزش نداره حرفا و کارا اما یکی بود شدیدن ناراحتم کرد با حرفای بی خود حالم خراب شد هیچ موقع بخشش نیس