2777
2789

یبار سرما خورده بودم بعد تو درمانگاه اونی که سرممو زد خیلی اتفاقی پرسیدم شما از کنکور تجربی پرستار شدین گف ن از طریق حلال احمر و اینا 

الان شرایطش چیه چجوریع بخام برم 

باشد که زندگی با تو همان کند که تو با دیگران کردی...🙂

پارتی داشته .

منم حلال اهمر و..... دارم . هیچ جا ماها رو برنمیدارن .

فقط پارتی میخواد . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم میگیرن 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

من بهیاری دارم، هلال احمرم دارم میگیرم

فردا جلسه آخرمه

ولی کار کجا بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

حلال احمر یه سری دوره های کمک های اولیه برگزار میکنه 

اگر درمانگاه کوچک رفتی احتمالا بخار درآمد پایین پرستارا راضی نمیشن اونجا کار کنن از همان طریق رفته (احتمالا)

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

پارتی داشته .منم حلال اهمر و..... دارم . هیچ جا ماها رو برنمیدارن .فقط پارتی میخواد .

عزیزم میشه بگی شرایطش چیه 

من تو یه شهرک زندگی میکنم اینجا کسی نمیاد خیلی نیاز دارن فوقش همینجا کار میکنم شهر نمیرم

حلال احمر یه سری دوره های کمک های اولیه برگزار میکنه اگر درمانگاه کوچک رفتی احتمالا بخار درآمد پایین ...

اره کوچیک بود 

عزیزم میشه بگی شرایطش چیه من تو یه شهرک زندگی میکنم اینجا کسی نمیاد خیلی نیاز دارن فوقش همینجا کار م ...

هیچی .

یه دوره رفتم هلال احمر اموزش دیدم 

بعد بیرون آموزشهای ترزیقات و .... دیدم .

خودم دیپلم تجربی دارم و یه لیسانس به درد نخور .

برنمیدارن . هیچی . 

فقط پارتی .

فامیلمون پرستاری خونده دانشگاه آزاد. به زور پارتی   الان گاهی بیمارستان کار میکنه‌. گفت هنوز استخدامم نکردن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خوب شرایط میشه بگین چیه

من از طرف کمیته امداد بهم زنگ زدن برا هردو بدون هزینه

شرایط خاصی نداره البته من از کلاسای بیرون اطلاعی ندارم

بهیاری تئوری و عملی داشت

اما هلال احمر عملی نداشتیم فعلا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥