2777
2789
عنوان

وابستگی کودک هشت ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزها رو من هم گذروندم عزیزمپسرهام سه سال فاصله سنی داشتنپدر و مادرم هم به رحمت خدا رفته بودنتک ...

ممنون از دلداریت.خدا پدرو مادرت رو رحمت کنه.منم از خانوادم دور هستم.خدا بچه هاتو نگه داره

ممنون از دلداریت.خدا پدرو مادرت رو رحمت کنه.منم از خانوادم دور هستم.خدا بچه هاتو نگه داره

فدا عزیزم

امیدوارم جمع شما هم همیشه به شادی و سلامتی جمع باشه

سه سال پیش که پسر دومم نوزاد بود و من یک مادر شدیدا خسته و تنها بودم یک خانمی اینجا حسابی دلداریم داد

گفتش که چند سال دیگه میفهمی که تصمیمت درست بوده و لذتش رو میبری

واقعا هم درست می‌گفت

روی نظافت خونه و نظم و…سخت نگیر

در حد توانت سعی کن یک مادر خوش اخلاق باشی و تمام

بچه‌ها حتی با نون و پنیر هم می‌سازن اما چهره آرومت یادشون نمیره

میدثنم کار سختیه

ولی چند ماه دیگه اوضاع اصلا با الان قابل مقایسه نیست

فدا عزیزمامیدوارم جمع شما هم همیشه به شادی و سلامتی جمع باشهسه سال پیش که پسر دومم نوزاد بود و من یک ...

اخلاقم حدود یه ماهه بد شده.بچه ها مدام باهم مثلا بازی میکنن ولی شبیه دعواس.حرفای بد میگن .با حرف و اخم و این چیزا از رو نمیرن باید جیغ بکشم تا کوتاه بیان.از دختر خالش موبایل رو یاد کرفته مدام میزنه آپارات.فحش و اینطور چیزارو از اونجا یاد گرفته ب خواهرش هم یاد میده.موبایل رو میگیرم گریه میکنه میگه منو دوسن نداری