2777
2789

هفت ماهه عقد کردیم خیلی از زندگی مشترک سر در نمیارم

من همیشه خیلی زیاد قهر میکنم و شوهرمم ب شدت از قهر بدش میاد

چند روز پیش طبق معمول قهر کردم و با ناراحتی باهاش برخورد کردم (سرزنش نکنید ب اندازه کافی سرزنش شدم این روزا) 

بعد ک ازش جدا شدم یکم فکر کردم دیدم کارم اشتباه بوده و ناراحتی و دلخوریمو سر اون بنده خدا خالی کرذم

بهش پیام دادم سر سنگین جواب داد

گفت میخام خودم باشم و خودم. 

دیگه جواب پیاممو نداد 

روز بعد بهش پیام دادم و عذر خواهی کرذم

یکم حرف زدیم و دعوا کردیم بهم گفت تو خودتو زدی ب خواب بیدار نمیشی

گفت من بخاطر همین قهر کردن‌های بی دلیلت حتی با خونواده ها حرف زدم اما درست نشدی، دیگه باهات حرفی ندارم 

و کلی خودشو نفرین کرد و این چیزا

منم دلم سوخت گفتم اینطوری نکن با خودت من ذوس ندارم ناراحت باشی و... جوابمو نداد 

منم بهش پیام دادم و گفتم من معذرت خواهی کردم بابت رفتارم ولی تو هم داری قهر میکنی دقیقا مثل من و همون رفتار اشتباه رو انجام میدی، حالا ک ب این جا رسیدیم دیگه بهم پیام نده و زنگ نزن کلا. 

اونم چهار روزه ک ن زنگ زده ن پیام داده 

میدونم ک مقصرم ولی غرورم اجازه نمیده دوباره پیام بدم

تاپیک قبلی اکثرا گفتن پیام بدم بهش، شما نظرتون چیه؟ خانومای با تجربه لطفا خواهرانه راهنماییم کنید

شَبْز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت قهر کردی باز خواستی آشتی کنی دعوا کردی همسرت ناراحت شده قهر کرده باز تو قهر کردی گفتی زنگ نزن 😔 عزیزم مردا ازدواج میکنن که کامل شن نه فقط ناز یه دختر و بکشن که هی قهر میکنه . الان هم شما باز آخر گفتی زنگ نزن خودت باید پیش قدم بشی . لطفا از همین اول زیاده روی نکن که بعدا اصلا نازت خریدار نداشته باشه 

عزیزم نباید به اینجا می‌رسید ولی حالا که رسید شما پیام نده بزار خودش بیاد چون شما معذرت خواهی کردید و توضیح دادی

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗