مادر۱۲۰۹ مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6568 عنوان فردا کلاس اولی ها میرن مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست دخترم میره اول فردا جشن شکوفه ها دارن دلم گرفته و نگرانشم همیشه باهم بودیم 🥺🥺🥺 خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍 1404/06/30 | 22:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elina_r عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 682 من دخترم ۴ سالش بود بردمش باشگاه جلسه دوم افتاد جلو چشام دستاش شکست قلبم هنوز درد میکنه الان خیلی حا ... من سالهاس چند روز طول میکشه تا عادت کنمبچم خیلی بزرگه ولی هر سال اونقدر گریه میکنم از حال میرمهم خودم مریضم برای بچم نتونستم مادری کنم همچشمبچممشکل داره هرسال خیلی اذیت میشهانشالله چند سال دیگه عمل میکنه ولی من هر سال میمیرم و زنده میشم
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6568 من سالهاس چند روز طول میکشه تا عادت کنمبچم خیلی بزرگه ولی هر سال اونقدر گریه میکنم از حال میرمهم خود ... ان شالله خدابهتون سلامتی بده و دخترتون عملش راحت باشه و چشمای نازش نازتر بشه بچه ی که اذیت شد مادر دلش بیشتر نگرانشه من که قلبم درد میگیره از غصه خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
elina_r عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 682 ان شالله خدابهتون سلامتی بده و دخترتون عملش راحت باشه و چشمای نازش نازتر بشه بچه ی که اذیت شد مادر د ... سلامت باشی مهربونخدا بچه شما روهم حفظ کنه
گلگلی29 عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 7045 نفرستادمش زیاد پله داشت میترسیدم خب طبیعیه این وابستگی شما به اون و بلعکس ولی زود ارتباط میگیره ب خودشم خوش میگذره خودتم یه نفسی میکشی🤣
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6568 خب طبیعیه این وابستگی شما به اون و بلعکس ولی زود ارتباط میگیره ب خودشم خوش میگذره خودتم یه نفسی میکش ... انشالله خدا مواظب همه بچه ها باشه نفس من دخترمه🥺 خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍