2777
2789
عنوان

فکت قوی در مورد کار خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست
اگه میشه با درامد اقا خوب زندگی کرد چرا ما بترکیم تو زندگی هم خونه هم بیرون مگه ما چقدر جون داریم و ...

اونایی که بیرون کار میکنن کار خونه هم باهم تقسیم میکنن نه اینکه زن هم تنها کار خونه رو انجام بده هم بیرون کار کنه 

الان چند درصد زندگی ها خصوصا مستاجری با کار کردن مرد جمع میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که بیرون کار میکنن کار خونه هم باهم تقسیم میکنن نه اینکه زن هم تنها کار خونه رو انجام بده هم ...

شاید تهران نشه اونم شاید ولی شهرستان به راحتی میشه جمعش کرد 

قشر متوسط جامعه..

همین دیگه قشر متوسط روز به روز داره ضعیف تر میشه چاره ای نداره اجاره خونه ها عجیب غریب پول یه کیلو گوشت میلیونی داره میشه خب چاره ای نیست جز کار کردن 

زن تو زندگی حق خودشو داره باید از زندگی سهمشو و حقشو بگیره چه نیازی به کار داره

عزیزم چه بخوای چه نخوای کسی که درآمد داره در موضع قدرت قرار میگیره اگه قرار باشه زن برای نیازهای مدام از مرد پول بگیره ناخودآگاه در موضع ضعف قرار میگیره  

خانه داری افسردگی میاره.کار بیرون آدمو فرسوده وخسته میکنه.آدم میمونه بین دو راهی که چه کاری خوبه ،چه ...

کار خونه همراه با زندگی شاد و به خودت رسیدن وظیفه مرده کار کردن و زحمت کشیدن عوضش تربیت بچه ها درسهاشون کارهای خونه وظیفه زن نیست ولی قبول میکنه انجامش بده خیلی سخته

شاید تهران نشه اونم شاید ولی شهرستان به راحتی میشه جمعش کرد

اکثر شهرای بزرگ نمیشه

بعد کدوم خانواده هست که دوست نداشته باشه خونه بزرگتر بشه، ماشین بخرن

این فکت فقط روی قشر خیلی قوی جامعه درسته

همین دیگه قشر متوسط روز به روز داره ضعیف تر میشه چاره ای نداره اجاره خونه ها عجیب غریب پول یه کیلو گ ...

قشر متوسط همیشه خدمات دهنده است.. 

قشر بالای جامعه هم خدمات گیرنده.. 

راسته یک جورایی طبقه مرفه جامعه خانم هرروز کلاسای مختلف بره خرید بره دنبال رسیدگی به خودش و ورزش بره روزاش پره. ولی قشر متوسط و بی پول برن سرکار بهتره تا بشینن هرروز به بدبختی بی پولی فکر کنن

عزیزم چه بخوای چه نخوای کسی که درآمد داره در موضع قدرت قرار میگیره اگه قرار باشه زن برای نیازهای مدا ...

ای بابا چه حرفیه وظیفه مرده پول تو‌جیبی خانوم رو طبق عرف بده حقشه البته اگه کسی به حق و حقوق خودش اشنا نیست یه حرف دیگه ایه

قبلا ولی به زنی که خونه دار بود میگفتن بی اختیار و امل خانما یه مدت رفتن سر کار دیدن سخته حالا شعارش ...

وظیفه مرد تامین کردن زنه ولی از اونجایی که مرد جماعت تو انجام وظیفه همیشه لنگ میزنن زنها مجبور شدن جور اونارو بکشن درواقع

و برن مث یک مرد کار کنن و خرجشونو دربیارن

نتیجه؟؟؟ دیگه زنها به این نتیجه رسیدن هیچ احتیاجی به مرد نیس و همه از ازدواج متنفر شدن 

تنها نقش مرد تو این جهان تامین مالی بود که اونم دیگه کنسل شد دیگه یه مرد چه نقش مفیدی تو زندگی زن داره؟

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

وظیفه مرد تامین کردن زنه ولی از اونجایی که مرد جماعت تو انجام وظیفه همیشه لنگ میزنن زنها مجبور شدن ج ...

درست میگی ها ولی تو ی دوره زمونه الان با این خرج سنگین و قیمت دلار و طلا و ... مکانیسم ماشه و .... یکم بی انصافی نیست ؟ مردی که تلاش میکنه قطعا اگه لنگ هم بزنه ارزش داره کمکش کنی

ولی من کلا بحثم چیز دیگه ای بود عزیزم

من دهه ۶۰ ای ام، یادمه اون موقع که نوجوون بودم خانم ها شعارشون این بودش که مگه چی از مردا کمتر دارن که نمیزارن برن توی اجتماع و مستقل شن؟اصن اگه میگفتی من میخوام بشینم خونه شوهرم خرجمو بده بهت میگفتن آمل!!

میگفتن اصن زن خوبه که دستش توی جیب خودش باشه و منت شوهرشو نکشه و خلاصه همه در تب و تاب بودن برن شغل و جایگاه اجتماعی خودشون رو داشته باشن، 

ولی الان ببین بعد از گذشت حداقل یه دهه چقدر طرز فکرها در مورد کار کردن خانم ها برعکس شده!

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)